• DODELA NAGRADE ZA MODERNI UMETNIČKI SENZIBILITET

    ZRENJANIN – U četvrtak, 1. juna, sa početkom u 12 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu biće dodeljena „Nagrada za moderni umetnički senzibilitet“ Fonda „Todor Manojlović“ akademiku i kompozitorki Isidori Žebeljan.     Isidora Žebeljan je dvadeset peti laureat nagrade Fonda „Todor Manojlović“ koji je osnovala Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina.   Nagradu našoj istaknutoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DODELA NAGRADE ZA MODERNI UMETNIČKI SENZIBILITET

    ZRENJANIN – U četvrtak, 1. juna, sa početkom u 12 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu biće dodeljena „Nagrada za moderni umetnički senzibilitet“ Fonda „Todor Manojlović“ akademiku i kompozitorki Isidori Žebeljan.

     

    Isidora Žebeljan

     

    Isidora Žebeljan je dvadeset peti laureat nagrade Fonda „Todor Manojlović“ koji je osnovala Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina.

     

    Nagradu našoj istaknutoj umetnici dodeliće članovi Upravnog odbora Fonda „Todor Manojlović“.

     

    Na svečanosti povodom dodele nagrade u muzičkom delu programa nastupiće: laureatkinja Isidora Žebeljan, zatim Borislav Čičovački, pripovedač, romansijer, solista i kamerni muzičar, kao i Darija Čanji, učenica trećeg razreda Muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina, koja će na violini odsvirati „Izraelski končertino“ Džordža Perlmana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura