• „Dani Teodora Pavlovića“ biće održani u poslednjoj nedelji septembra

    Članovi Opštinskog veća u Novom Bečeju doneli su rešenja o davanju saglasnosti na pravila i programe manifestacija „Zalazak u svitanju“, „Dani Teodora Pavlovića“ i „Dani Laze Telečkog“, koje nas očekuju u narednom periodu.   O programu 19. „Dana Teodora Pavlovića“, koji se tradicionalno održavaju u Matici srpskoj u Novom Sadu i u Novom Miloševu, više […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Dani Teodora Pavlovića“ biće održani u poslednjoj nedelji septembra

    Članovi Opštinskog veća u Novom Bečeju doneli su rešenja o davanju saglasnosti na pravila i programe manifestacija „Zalazak u svitanju“, „Dani Teodora Pavlovića“ i „Dani Laze Telečkog“, koje nas očekuju u narednom periodu.

     

    O programu 19. „Dana Teodora Pavlovića“, koji se tradicionalno održavaju u Matici srpskoj u Novom Sadu i u Novom Miloševu, više je rekao Radovan Vlahović, direktor Banatskog kulturnog centra iz Novog Miloševa, koji je organizator ove manifestacije.

     

    – Ove godine planiramo da „Dani Teodora Pavlovića“ budu u poslednjoj nedelji septembra. Predvideli smo različite goste, među kojima je i Laslo Blašković, direktor Narodne biblioteke Srbije. Takođe, očekujemo i učešće Kreativnog centra iz Beograda, sa kreativnim radionicama, koje su vezane za školu. Biće i koncerata, zatim pesnički maraton i jedna pozorišna predstava za osnovnu školu u Novom Miloševu – najavio je Vlahović.

     

    U okviru predstojećih „Dana Teodora Pavlovića“ biće objavljena i knjiga „Miloševački bećarac“, koju finansira Mesna zajednica Novo Miloševo. Knjiga će biti predstavljena u okviru programa koji će izvesti Kulturno – turistički centar „Banatska odiseja“, potvrdio je Vlahović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura