• Baletska predstava „Lepotica i zver“ ima humanitarni karakter

  U ponedeljak i utorak, 4. i 5. februara, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina, biće izvedena dečja baletska predstava baletskog studija Stage – „Lepotica i zver“.   Predstava je urađena u režiji i koreografiji Aleksandre Tot, diplomiranog baletskog igrača. Urađena je po motivima filmske priče „Lepotica i zver“ (Diznijeva produkcija).   Nastupiće igrači koji su članovi baletskog studija. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Baletska predstava „Lepotica i zver“ ima humanitarni karakter

  U ponedeljak i utorak, 4. i 5. februara, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina, biće izvedena dečja baletska predstava baletskog studija Stage – „Lepotica i zver“.

   

  Predstava je urađena u režiji i koreografiji Aleksandre Tot, diplomiranog baletskog igrača. Urađena je po motivima filmske priče „Lepotica i zver“ (Diznijeva produkcija).

   

  Nastupiće igrači koji su članovi baletskog studija. Nastupa preko 70 igrača koji nose više od 130 ručno šivenih kostima.

   

  Predstava je humanitarnog karaktera.

   

  Predstava za predškolce, u oba dana, igra se u terminu od 9.30 časova, a za osnovnoškolce sa početkom u 12 časova. Cena ulaznice je 150 dinara.

   

  baletska predstava lepotica i zver

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura