• Za 10 plaćenih tretmana u hiperbaričnoj komori još tri dobijate gratis!

  Kiseonik je neophodan za odvijanje svih životnih procesa – osnovna je supstanca života. Bez hrane čovek može da preživi dve do tri nedelje, bez vode tri do četiri dana, a bez kiseonika samo tri do četiri minuta.   Uzrok ili posledica najvećeg broja bolesti je smanjenje ili prestanak transporta kiseonika do ćelija kao krajnjih korisnika. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za 10 plaćenih tretmana u hiperbaričnoj komori još tri dobijate gratis!

  Kiseonik je neophodan za odvijanje svih životnih procesa – osnovna je supstanca života. Bez hrane čovek može da preživi dve do tri nedelje, bez vode tri do četiri dana, a bez kiseonika samo tri do četiri minuta.

   

  Uzrok ili posledica najvećeg broja bolesti je smanjenje ili prestanak transporta kiseonika do ćelija kao krajnjih korisnika. Kada ne primaju dovoljno kiseonika pate ćelije, tkiva, organi i organizam u celini.

   

  Blagovremena primena kiseonika pod pritiskom, odnosno u hiperbaričnoj komori, sprečava ostećenje ćelija i organizma izazvano nedostatkom kiseonika i dovodi do izlečenja, regeneracije i potpunog oporavka organizma ako je oštećenje već nastalo.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Odluke na početku godine: Zdrava, lepa, zadovoljna, uspešna

   

  Kada je napravljena hiperbarična komora, odnosno kada se pojavila mogućnost primene kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog, u medicini su to ocenili kao napredak koji se po značaju može meriti sa uvođenjem transfuzije krvi i antibiotika u terapiji.

   

  Tretmani u hiperbaričnoj komori pomažu i zdravima i bolesnima. Ako ste zdravi, ali osećate da vam je potrebno nešto da vas podigne i da vam pomogne, da vas ojača i pripremi, hiperbarična komora je idealna baš za vas.

   

  Jer, tretmani u hiperbaričnoj komori pospešuju vitalnost, popravljaju koncentraciju i pamćenje, smanjuju umor i podižu nivo energije, stamenost i izdržljivost. Hiperbarična komora, zajedno sa vama, bori se protiv infekcija, eliminiše toksine i reaktivira ćelije kože i pospešuje cirkulaciju krvi.

   

  Ako ste sportista, izloženi ste stalnim povredama. Hiperbarična komora je vaš saveznik kod svih vrsta sportskih povreda. Tretman u hiperbaričnoj komori prirodno skraćuje vreme zalečenja kod sportskih povreda i omogućava povređenima da se brže oporave i smanje rizike od ponavljanja povrede.

   

  hiperbarična komora

   

  Muče vas problemi sa ranama i opekotinama?

   

  Rane i opekotine su povrede kojima je potrebna stalna nega da bi zarasle uz minimalne ožiljke. Ako se koristi kao dopunski tretman, hiperbarična oksigenoterapija može da pomogne da se smanji smrtnost i ograniči potreba za hirurškim intervencijama kod pacijenata sa blagim i težim opekotinama.

   

  Ovo je tek deo indikacija u čijem saniranju boravak u hiperbaričnoj komori izuzetno pomaže.

   

  I kada sve ovo znamo, onda možemo reći da smo pravi srećnici što u Zrenjaninu postoji hiperbarična komora, pa je vrlo lako koristiti sve pogodnosti koje boravak u njoj pruža.

   

  oxybaric centar zrenjanin

   

  Tretmani u hiperbaričnoj komori u srcu Zrenjanina

   

  Hiperbarična komora „Oxybaric“, oaza zdravlja u srcu Zrenjanina, nalazi se na uglu ulica Dr Kornela Radulovića i Koče Kolarova.

   

  Pozovite ili pošaljite poruku na broj telefona 061 31 81 667, a tretmane možete zakazati i putem e-maila oxibariczr@gmail.com

   

  A ukoliko pozovete „Oxybaric“ do kraja meseca i rezervišete termine, za 10 plaćenih tretmana još tri ćete dobiti gratis! Zato požurite!

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing