• Razmišljajte o zameni stolarije: Prozori i vrata moraju da budu otporni na vremenske nepogode

  Kako stvari stoje, oluje, orkanski vetrovi, obilna i jaka kiša i grad, postaju nešto na šta moramo da se naviknemo. Stručnjaci nas upozoravaju da je u ekstremnim vremenskim prilikama najbolje da se nađemo u zatvorenom prostoru. Prozori i vrata predstavljaju barijeru između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti prostorije i zbog toga moraju da budu otporni na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Razmišljajte o zameni stolarije: Prozori i vrata moraju da budu otporni na vremenske nepogode

  Kako stvari stoje, oluje, orkanski vetrovi, obilna i jaka kiša i grad, postaju nešto na šta moramo da se naviknemo. Stručnjaci nas upozoravaju da je u ekstremnim vremenskim prilikama najbolje da se nađemo u zatvorenom prostoru. Prozori i vrata predstavljaju barijeru između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti prostorije i zbog toga moraju da budu otporni na sve vremenske nepogode.

   

  Koliko smo od vremenskih nepogoda zaštićeni i sigurni u domu ili poslovnom prostoru? Ukoliko je prostor opremljen PVC stolarijom – u potpunosti.

   

  PVC prozori i vrata, kada su zatvoreni, ne propuštaju ni vetar ni kišu. Prostor je praktično hermetički zatvoren. Spoljna vrata ni obilne padavine neće oštetiti.

   

  PVC ulazna vrata su dobra zaštita od padavina i zato što imaju dobre dihtunge. Ona poseduju gumene elemente koji služe za zaptivanje. Kada se zatvore, stvaraju vakuum i faktički dolazi do hermetičkog zatvaranja.

   

  Lokali se vrlo često nalaze u prizemlju. PVC ulazna vrata čuvaju lokal i svu imovinu unutra od prodora vlage i vode.

   

  PVC prozori imaju dupla okna koja su čvrsto spojena sa ramom i koja odlično dihtuju. Ne propuštaju ni vlagu ni vazduh. Odličan su izbor za zaštitu od kiše i padavina. Ne samo da je PVC kao materijal otporan na vodu, već i zaptivke sa sve četiri strane savršeno prijanjaju i sprečavaju curenje vode unutra.

   

  Premija PVC – proveren izbor

   

  Ako razmišljate o ugradnji PVC stolarije, imamo predlog za vas. Pogledajte šta nudi renomirana kuća Premija PVC. Jer, dobićete, s jedne strane vrhunski kvalitet a, s druge, adekvatnu cenu.

   

  Ko god je bar jednom posetio neko od prodajnih mesta Premije PVC mogao se uveriti u veliki izbor PVC vrata i prozora svih dimenzija.

   

  Na jednom mestu možete pronaći najveći izbor gotove stolarije nemačkog brenda, koju u ponudi u Srbiji ima samo Premija PVC.

   

  Ova firma je zastupnik najveće fabrike prozora i vrata u Evropi, proverenog sertifikovanog kvaliteta od strane nemačkog instituta PfB iz Rozenhajma.

   

  Ono što izdvaja Premiju PVC su pristupačne cene, odnosno najbolje usklađen balans između cene i kvaliteta.

   

  Za svakoga su važni i rokovi. Zato je dobro znati da će kupljena PVC stolarija na adresu biti isporučena ODMAH.

   

  Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod Rode (telefon 063/518-318) ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

   

  Kompletnu ponudu i cenovnik možete POGLEDATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing