• Proslave i druženja u Hotelu „Vojvodina“ zauvek ostaju u lepom sećanju

  Neko nepisano pravilo kaže – što je više godina prošlo od kada ste završili srednju školu, svečano proslavili veliku maturu – sve ste sentimentalniji kako se bliži datum obeležavanja godišnjice tog velikog događaja u svačijem životu.   Nije nikakva tajna da organizacioni odbori proslave počinju sa pripremama već početkom godine za svečanost koja će održati […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Proslave i druženja u Hotelu „Vojvodina“ zauvek ostaju u lepom sećanju

  Neko nepisano pravilo kaže – što je više godina prošlo od kada ste završili srednju školu, svečano proslavili veliku maturu – sve ste sentimentalniji kako se bliži datum obeležavanja godišnjice tog velikog događaja u svačijem životu.

   

  Nije nikakva tajna da organizacioni odbori proslave počinju sa pripremama već početkom godine za svečanost koja će održati u, po nekima, najlepšim mesecima u godini – maju i junu.

   

  A drugo nepisano pravilo koje važi za Zrenjanince jeste da nema proslave 10, 15, 20, 30 godina mature ukoliko se ona ne održi u Hotelu „Vojvodina“.

   

  Hotel „Vojvodina“ sinonim je za proslave matura u Zrenjaninu. Jer, ako je niste proslavili ovde, kao da niste maturirali. To i ne čudi ako se zna da proslave i obeležavanja ovih lepih jubileja u Hotelu „Vojvodina“ izazivaju najlepša sećanja i emocije.

   

  proslave u hotelu vojvodina

   

  Hotel „Vojvodina“ pravo je mesto na kom ćete se sa svojim drugovima i drugaricama prisetiti najlepšeg perioda života.

   

  Svečana sala će ovom lepom događaju dodati najlepše note. Onima koji bi da se ludo provedu, provesele, pevaju, igraju, ona će omogućiti ispunjenje svih želja. Ali će omogućiti i intimnije separee za one koji bi da se ispričaju, evociraju uspomene, podsete anegdota iz školskih klupa…

   

  Osoblje Hotela „Vojvodina“ spremno je da izađe u susret svakom zahtevu. Ovde vas očekuju meni vrhunskog kvaliteta, dobra vina, muzika po želji, usluga na najvišem nivou, ljubazno osoblje uvek na raspolaganju gostima i njihovom zadovoljstvu.

   

  Godišnjice matura mnogima su najlepši događaji u godini. Proslavite ih na, za to, najboljem mestu.

   

  Rezervišite salu za svoju proslavu na vreme, a onda vam samo preostaje da se dobro provedete.

   

  Rezervacije putem telefona:

  Tel +381 23 561 233

   

  Rezervacije putem e-maila:

  recepcija@hotel-vojvodina.rs

   

  proslave u hotelu vojvodina

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing