• Prolećni radovi u dvorištu i voćnjaku: Ponuda koja će vam se zaista dopasti

  Sa dužim danima imate više vremena da se bavite radovima u svom dvorištu, terasi, bašti… Ili da se posvetite osvežavanju enterijera novim bojama, pločicama i slično.   Ukoliko ste planirali da završite nešto od „krupnijih“ poslova i većih investicija, ovonedeljna akcija u „Ogrevu“ može pomoći vašem kućnom budžetu. Prolećni radovi u vinogradima i voćnjacima su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prolećni radovi u dvorištu i voćnjaku: Ponuda koja će vam se zaista dopasti

  Sa dužim danima imate više vremena da se bavite radovima u svom dvorištu, terasi, bašti… Ili da se posvetite osvežavanju enterijera novim bojama, pločicama i slično.

   

  Ukoliko ste planirali da završite nešto od „krupnijih“ poslova i većih investicija, ovonedeljna akcija u „Ogrevu“ može pomoći vašem kućnom budžetu. Prolećni radovi u vinogradima i voćnjacima su u punom jeku. Zato je sada pravo vreme da zaštitite sadnice i plodove svog rada. Za ograđivanje izdvajamo betonske stubove i pletivo po akcijskim cenama, a na vama je još da okupite dobru ekipu koja će vam pomoći da posao ograđivanja prođe što brže i lakše.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Coca-Cola HBC Srbija nagradila najvrednijeg reciklera u Zrenjaninu

   

  Kako biste komotno uživali u plodovima svog rada na otvorenom, potreban vam je i trimer da vaš travnjak služi za primer drugima. U prodajnim objektima „Ogreva“ ove nedelje benzinski trimer možete da kupite po ceni od samo 12.490,00 dinara.

   

  Površinu u dvorištu, na koju mislite da postavite udobne ležaljke ili garniture za sedenje, dekorišite novim modelom pločica venecijanskog karaktera, sa čuvenom Terrazzo teksturom. Ovaj model je idealan za popločavanje na otvorenom jer su po svojim karakteristikama mrazootporne i sečene na tačnu dimenziju, uz fino definisane ivice, tako da se lepe uz minimalne fugne. Ovaj, nadaleko prepoznatljiv model pločica, možete da kupite po ceni od samo 1.790,00 rad/m2.

   

  Za ovu vrstu lepljenja pločica na otvorenom potreban vam je i pouzdan lepak. Naša preporuka je Superflex Webercol sa polimerima. Cena za pakovanje od 25kg iznosi 1.170,00 dinara.

   

  Veliki izbor kompleta i elemenata za dimnjak

   

  Ukoliko ste u fazi gradnje i potreban vam je dimnjak ili ste primorani da postavite novi, u prodajnim objektima „Ogreva“ možete pronaći veliki izbor kompleta i elemenata za isti.

   

  Posetite bilo koji od prodajnih objekata „Ogreva“ i pronađite baš sve za vašu kuću ili stan, na jednom mestu. Lokacije su već dobro poznate: Lazarevački drum i Železnička ulica u Zrenjaninu, kao i u Melencima, u Ulici Vujice Vujanova bb.

   

  Srećne uskršnje praznike želim vam vaš „Ogrev“!

   

  Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

   

  akcija nedelje u ogrevu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing