• OVOLIKO KOŠTAJU USLUGE POGREBNE SLUŽBE

  ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, koje se stara o sedam grobalja u gradu, saopštilo je danas da uvek teži da pruži što kvalitetnije usluge svojim korisnicima.     „Korisnicima koji, zbog bolesti, starosti, promene prebivališta ili iz nekih drugih razloga, nisu u mogućnosti da brinu o održavanju grobnog mesta, ili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OVOLIKO KOŠTAJU USLUGE POGREBNE SLUŽBE

  ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, koje se stara o sedam grobalja u gradu, saopštilo je danas da uvek teži da pruži što kvalitetnije usluge svojim korisnicima.

   

  groblje

   

  „Korisnicima koji, zbog bolesti, starosti, promene prebivališta ili iz nekih drugih razloga, nisu u mogućnosti da brinu o održavanju grobnog mesta, ili žele da im taj posao bude profesionalno i na kvalitetan način urađen, JKP „Čistoća i zelenilo“ nudi uslugu uređenja grobnih mesta po veoma povoljnim cenama. Uređenje običnog grobnog mesta obuhvata šišanje i čupanje trave, okopavanje i grabuljanje, pranje okvira i spomenika i odnošenje komunalnog otpada i cena ove usluge na godišnjem nivou je 4.302,25 dinara. Uređenje grobnog mesta sa pločom obuhvata pranje okvira, ploče i spomenika i odnošenje komunalnog otpada i cena usluge na godišnjem nivou je 2.839.48 dinara“, saopštavaju iz „Čistoće i zelenila“.

   

  Sve informacije o uređenju grobnog mesta zainteresovani građani mogu dobiti u prodavnici Pogrebne opreme radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 20 časova, i nedeljom od 8 do 16 sati, ili putem telefona broj 023/561-473, kao i u kancelariji Pogrebne službe, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, ili putem telefona broj 023/525-737. Služba se nalazi u Svetosavskoj ulici 25.

   

  Podsetimo, sahranjivanje se obavlja na Centralnom, Tomaševačkom, Temišvarskom, Gradnuličkom, Katoličkom, Reformatsko – evangelističkom i Mužljanskom groblju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. NE RADE ONI NIŠTA! Samo ako ih poteraš! Sahranjuju oko našeg, sređenog grobnog mesra – ostave nam nabacanu zemlju na ploče!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing