• Nezaboravna proslava mature očekuje vas u restoranu „Debela mačka“

  Proslava mature jedan je od najradosnijih događaja u životu. Iza vas je veliki posao, pred vama je još veći, sve je to dobar razlog za provod za pamćenje.   Želite prijatnu, intimnu atmosferu, dobru uslugu, lepu muziku, hranu za uživanje i piće za merak. Pravo mesto za vas je restoran „Debela mačka“! Proslava mature biće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nezaboravna proslava mature očekuje vas u restoranu „Debela mačka“

  Proslava mature jedan je od najradosnijih događaja u životu. Iza vas je veliki posao, pred vama je još veći, sve je to dobar razlog za provod za pamćenje.

   

  Želite prijatnu, intimnu atmosferu, dobru uslugu, lepu muziku, hranu za uživanje i piće za merak. Pravo mesto za vas je restoran „Debela mačka“! Proslava mature biće za pamćenje.

   

  Ili, može i ovako.

   

  Vreme je da se posle 10, 20, 30, 40 pa zašto ne i 50 godina, sretnete sa svojim dragim školskim drugaricama i drugovima. Da se ispričate, prisetite, proveselite…

   

  Pročitajte još: Naučite da vozite skuter na vodi, i to potpuno besplatno!

   

  Odlično mesto za vaše uspomene upravo je restoran „Debela mačka“.

   

  U prijatnoj, opuštenoj atmosferi, uz odličan izbor hrane i pića, ljubazno osoblje i muziku primerenu vašem ukusu, sigurno ćete se odlično provesti.

   

  U „Debeloj mački“ pripremili su ponudu koja odgovara svakom ukusu i svakom budžetu, pa se cene kreću od 1000 do 1350 dinara po osobi.

   

  Restoran „Debela mačka“ nalazi se Ulici dr Laze Kostića 38. Termin možete rezervisati na telefone 023 605 164, 063 143 2666 ili na e mail macka2018@yahoo.com

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing