• Mlekoprodukt slavi 75 godina: Decenije u koje su utkani umeće i tradicija

  Kompanija Mlekoprodukt spada u red najcenjenijih proizvođača sira u Srbiji i regionu i jedan je od najprepoznatljivijih zrenjaninskih brendova.   Uspešno poslujući već sedam i po decenija, Mlekoprodukt je danas deo čuvene francuske Grupe Savencia Fromage & Dairy, koji je izrastao u sirarskog giganta. Proizvodi Mlekoprodukta odavno su postali sinonim za kvalitet i dobar ukus, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mlekoprodukt slavi 75 godina: Decenije u koje su utkani umeće i tradicija

  Kompanija Mlekoprodukt spada u red najcenjenijih proizvođača sira u Srbiji i regionu i jedan je od najprepoznatljivijih zrenjaninskih brendova.

   

  Uspešno poslujući već sedam i po decenija, Mlekoprodukt je danas deo čuvene francuske Grupe Savencia Fromage & Dairy, koji je izrastao u sirarskog giganta. Proizvodi Mlekoprodukta odavno su postali sinonim za kvalitet i dobar ukus, i to pre svega zbog pažljivog odabira najkvalitetnijeg mleka od proverenih proizvođača, kao i duge tradicije koju neguju vešti majstori sirari koji svoja znanja prenose sa generacije na generaciju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Specijalna ponuda ogrevnog materijala i drugih artikala za vaš topli dom

   

  U Mlekoproduktu posebno ističu da su oni danas moderna, uspešna i dinamična kompanija sa jasnom vizijom za budućnost. Međutim, i te kako su ponosni na svojih 75 godina u koje su utkani umeće, iskustvo i tradicija.

   

  „Naša kompanija predstavlja jednu od najstarijih sirara u Srbiji. Danas je svi prepoznaju po brendovima Biser, Karavan i Vaša Mlekara. Naši majstori, specijalisti za sireve, već 75 godina stvaraju proizvode visokog kvaliteta. Velika posvećenost i rad još od daleke 1947. godine, našoj kompaniji donele su danas lidersku poziciju na tržištu sira u Srbiji. Sirevi Karavan najprodavaniji su u našoj zemlji u kategoriji dimljenih sireva. Mlekoproduktov najpoznatiji brend Biser godinama je sinonim za inovacije u proizvodnji sira i jedan od vodećih brendova kod nas. Upravo zato, povodom 75 godina uspešnog poslovanja naše kompanije, na osam Biserovih proizvoda nalazi se plava markica sa oznakom 75 godina specijalista za sireve„, ističu sa ponosom u ovoj kompaniji.

   

   

  Mlekprodukt raste zahvaljujući inovacijama u proizvodnji

   

  Mlekoprodukt kontinuirano napreduje i raste zahvaljujući inovacijama koje uvodi u proizvodnju kao i vrlo fokusiranim i kreativnim razvojem brenda Biser, zahvaljujući čemu on postojano stoji na liderskim pozicijama u kategorijama polutvrdih i topljenih sireva.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Uz sve to, društveno odgovorno poslovanje postalo je strateško opredeljenje Mlekoprodukta. Zbog toga je kompanija više puta nagrađivana značajnim domaćim i međunarodnim priznanjima. Jedan od glavnih stubova poslovne filozofije kompanije Mlekoprodukt čini i podrška i učešće u aktivnostima kojima se potpomaže lokalna zajednica, ali i šire ideje zdravog života i kvalitetne ishrane. Zato logo Mlekoprodukt – Grupa Savencia Fromage & Dairy veoma često možemo da vidimo na kulturnim, sportskim i donatorskim manifestacijama.

   

  mlekoprodukt

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing