• Menjačnica Spin: Zamena valuta i plaćanje računa brzo i efikasno

  Samostalna menjačnica „Spin“ posluje na sedam lokacija u Zrenjaninu. Od ovih sedam lokacija, na četiri se trenutno mogu platiti računi i regulisati ostale finansijske obaveze.   – Na šalterima u Miletićevoj ulici, u poslovnom centru „Renesansa“, zatim u „Šeherezadi“, u glavnoj ulici, kao i na Centralnoj pijaci, građani mogu, osim zamene valute, da plate svoje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Menjačnica Spin: Zamena valuta i plaćanje računa brzo i efikasno

  Samostalna menjačnica „Spin“ posluje na sedam lokacija u Zrenjaninu. Od ovih sedam lokacija, na četiri se trenutno mogu platiti računi i regulisati ostale finansijske obaveze.

   

  – Na šalterima u Miletićevoj ulici, u poslovnom centru „Renesansa“, zatim u „Šeherezadi“, u glavnoj ulici, kao i na Centralnoj pijaci, građani mogu, osim zamene valute, da plate svoje račune. Za još tri naše menjačnice, one na magistrali, na Bagljašu i u centru, u bivšoj „Crvenkapi“, čekamo odobrenje Narodne banke Srbije. Čim ono stigne, a trebalo bi uskoro, i na ovim lokacijama biće moguće obaviti usluge plaćanja – kaže za portal zrenjaninski.com vlasnik menjačnice „Spin“ Dmitar Majstorović.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prodavnica “House” ima zaista odličnu ponudu materijala i alata

   

  On dodaje da menjačnica „Spin“ pruža i usluge međunarodnog prenosa novca putem Western Uniona. Ujedno, najavljuje još jednu pogodnost za građane, a to je plaćanje karticama.

   

  – Za najviše mesec dana građani će sve što treba da plate to moći da učine i platnim karticama – ističe Majstorović.

   

  Oni koji već koriste usluge menjačnice „Spin“ znaju da sve što im je potrebno mogu da obave bez čekanja u redovima, brzo i efikasno. Za one koji to još nisu probali, preporuka je da sebi pojednostave život i sve što imaju obave brzo i bezbedno u menjačnicama „Spin“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing