• „Jovanović grupa“ uputila prazničnu čestitku svim sugrađanima

  „Jovanović grupa“, u okviru koje posluju kompanije „Keramika Jovanović“, „Termika“, „Neimar“, „Luxor“ i „Ogrev“, uputila je prazničnu čestitku svim sugrađanima. Ovu čestitku portal zrenjaninski.com prenosi u celosti.   Na izmaku ove, po mnogo čemu turbulentne godine, želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju, na vašoj podršci, pohvalama, kao i na svakoj sugestiji. Bilo nam […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Jovanović grupa“ uputila prazničnu čestitku svim sugrađanima

  „Jovanović grupa“, u okviru koje posluju kompanije „Keramika Jovanović“, „Termika“, „Neimar“, „Luxor“ i „Ogrev“, uputila je prazničnu čestitku svim sugrađanima. Ovu čestitku portal zrenjaninski.com prenosi u celosti.

   

  Na izmaku ove, po mnogo čemu turbulentne godine, želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju, na vašoj podršci, pohvalama, kao i na svakoj sugestiji. Bilo nam je zadovoljstvo sarađivati sa vama, pružiti savet ili preporuku, odgovoriti na sva pitanja i nedoumice naših kupaca i poslovnih partnera.

   

  Pripremite se za nove mogućnosti i nove početke… Bićemo sa vama i u Novoj 2023-oj, još više se truditi da opravdamo vaše poverenje i nastavimo da negujemo uspešno poslovno prijateljstvo.

   

  Srećna Nova 2023. godina i neka vam praznici, kao i čitava godina, budu ispunjeni mirom, radošću i prosperitetom!

   

  Sve najbolje želi vam „Jovanović grupa“!

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing