• Drugari, Gomex je pripremio iznenađenje – Deda Mraz vas čeka u Totalu!

  Gomex je uputio poziv najmlađim sugrađanima da se u nedelju, 22. decembra, druže sa Deda Mrazom, koji će ih čekati u supermarketu Total, u ulici Marka Oreškovića bb.   „Drugari, Gomex je za vas spremio lepo iznenađenje pred praznike. Deda Mraz vas čeka u Totalu! Besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom u supermarketu Gomex Total, samo u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Drugari, Gomex je pripremio iznenađenje – Deda Mraz vas čeka u Totalu!

  Gomex je uputio poziv najmlađim sugrađanima da se u nedelju, 22. decembra, druže sa Deda Mrazom, koji će ih čekati u supermarketu Total, u ulici Marka Oreškovića bb.

   

  „Drugari, Gomex je za vas spremio lepo iznenađenje pred praznike. Deda Mraz vas čeka u Totalu! Besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom u supermarketu Gomex Total, samo u nedelju, 22. decembra, od 10 do 13 časova. Dođite da se upoznate i slikate sa Deda Mrazom“, stoji u pozivu koji je uputio Gomex.

   

  Deda Mraz vas nestrpljivo čeka i zadovoljno se smeška – ho, ho, ho…

   

  Pročitajte još: Najbolji odnos cene i kvaliteta u prodajnim objektima „Ogreva“

   

  deda mraz u totalu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing