• Birajmo najbolju i najsigurniju stolariju koja će nas štititi od nepogoda

  Ovog leta smo bili svedoci dramatičnih vremenskih neprilika, naučili šta su superćelijske oluje i, što je posebno važno, shvatili da ovakvi događaji narednih godina neće biti izuzetak nego će postati pojave sa kojima moramo da živimo.   Ako je već tako, onda ne bi bilo loše da učinimo sve što je u našoj moći da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Birajmo najbolju i najsigurniju stolariju koja će nas štititi od nepogoda

  Ovog leta smo bili svedoci dramatičnih vremenskih neprilika, naučili šta su superćelijske oluje i, što je posebno važno, shvatili da ovakvi događaji narednih godina neće biti izuzetak nego će postati pojave sa kojima moramo da živimo.

   

  Ako je već tako, onda ne bi bilo loše da učinimo sve što je u našoj moći da zaštitimo živote svojih najmilijih i imovinu. Da sprečimo katastrofu da nam uđe u dom, postavljamo joj prepreke: vrata i prozore. To je zaštita našeg doma od onoga što se napolju dešava.

   

  A ako biramo stolariju koja će nas štititi od svih vrsta nepogoda, birajmo najbolju i najsigurniju. To je, u ovom trenutku, sigurno PVC stolarija.

   

  PVC je idealan materijal za izradu vrata i prozora jer je potpuno vodonepropustljiv. Čak ni obilnije padavine neće oštetiti PVC stolariju.

   

  Ulazna vrata od PVC-a dobra su zaštita od padavina i zato što imaju dobre dihtunge. Ona imaju gumene elemente koji služe za zaptivanje. Kada se zatvore, stvaraju vakuum i faktički dolazi do hermetičkog zatvaranja.

   

  Dobro dihtovanje i zaptivanje sa svih strana dovodi do toga da se dobija kompletna zaštita od kiše. Čak i kada je oluja i kada kiša dugo i obilno pada, voda neće prodreti u kuću.

   

  Dok traje nevreme, a bilo ga je ovog leta, stručnjaci kažu, najbolje je boraviti u zatvorenom prostoru. Ukoliko je vaša stolarija od PVC materijala, možete biti potpuno sigurni da će vas zaštititi od jakih udara vetra a posebno staklo otporno je na grad i jaku kišu.

   

  Vremenske nepogode su nešto što nas u budućnosti očekuje mnogo češće nego ranijih godina. Zato je vrlo važno da vaš dom i poslovni prostor zaštitite koliko god možete. Zato je PVC stolarija najbolji izbor.

   

  A gde da je pronađete a da budete sigurni da ćete za svoj novac dobiti najbolje?

   

  Premija PVC – PVC stolarija proverenog kvaliteta

   

  Preporučujemo da posetite neko od prodajnih mesta Premije PVC i uverite se veliki izbor PVC vrata i prozora svih dimenzija.

   

  Na jednom mestu možete pronaći najveći izbor gotove stolarije nemačkog brenda, koju u ponudi u Srbiji ima samo Premija PVC.

   

  Ova firma je zastupnik najveće fabrike prozora i vrata u Evropi, proverenog sertifikovanog kvaliteta od strane nemačkog instituta PfB iz Rozenhajma.

   

  Ono što izdvaja Premiju PVC su pristupačne cene, odnosno najbolje usklađen balans između cene i kvaliteta.

   

  I još nešto: kupljena PVC stolarija na adresu će biti isporučena ODMAH.

   

  Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod Rode (telefon 063/518-318) ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

   

  Kompletnu ponudu i cenovnik možete POGLEDATI OVDE.

   

  Gomex otvorio novu prodavnicu u Pančevu i renovirani market u Mužlji (Foto)

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing