• Sudovi počinju sa radom, za one koji dolaze u sud važe određena pravila

  U ponedeljak, 11. maja, sa radom počinju svi sudovi, saopštio je Visoki savet sudstva. Kako bi se zaštitili zaposleni i stranke, uvedena su pravila ponašanja koja će se primenjivati od ponedeljka.   Zaposleni će prilikom dolaska na posao morati da prođu dezobarijeru, da dezinfikuju ruke na ulazu, da prođu bezbednosnu proveru, odnosno skener, i da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sudovi počinju sa radom, za one koji dolaze u sud važe određena pravila

  U ponedeljak, 11. maja, sa radom počinju svi sudovi, saopštio je Visoki savet sudstva. Kako bi se zaštitili zaposleni i stranke, uvedena su pravila ponašanja koja će se primenjivati od ponedeljka.

   

  Zaposleni će prilikom dolaska na posao morati da prođu dezobarijeru, da dezinfikuju ruke na ulazu, da prođu bezbednosnu proveru, odnosno skener, i da obave validaciju lične identifikacione kartice. Zaposleni prilikom ulaska u sud moraju imati masku, a poželjno je da imaju i rukavice.

   

  Pročitajte još: Nacionalna služba za zapošljavanje prilagodila rad novim okolnostima

   

  Što se tiče stranaka i ostalih učesnika u sudskim procesima, dezobarijera je i za njih obavezna, kao i prolazak kroz bezbednosnu proveru i dezinfekcija ruku. Oni moraju imati dokument kojim potvrđuju razlog dolaska u sud. Za stranke, maske i rukavice su obavezne.

   

  Za sve je obavezno držanje razmaka od najmanje 1,5 metara.

   

  Za ulazak na suđenje primenjivaće se pravilo prioriteta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika