• Predloženi kandidati za sudije Osnovnog i Prekršajnog suda

  Visoki savet sudstva je doneo odluku o predlogu kandidata koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju u Osnovnom i Prekršajnom sudu u Zrenjaninu.   PROČITAJTE JOŠ: Prilikom pretresa stana u Zrenjaninu policija pronašla 444 grama marihuane   Za sudiju Osnovnog suda u Zrenjaninu, Visoki savet sudstva je predložio Vladislavu Stefanović, sudijskog pomoćnika u ovdašnjem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predloženi kandidati za sudije Osnovnog i Prekršajnog suda

  Visoki savet sudstva je doneo odluku o predlogu kandidata koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju u Osnovnom i Prekršajnom sudu u Zrenjaninu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prilikom pretresa stana u Zrenjaninu policija pronašla 444 grama marihuane

   

  Za sudiju Osnovnog suda u Zrenjaninu, Visoki savet sudstva je predložio Vladislavu Stefanović, sudijskog pomoćnika u ovdašnjem Osnovnom sudu.

   

  Za sudije u Prekršajnom sudu, Visoki savet sudstva je predložio Slađanu Milošev, Vesnu Cvjetković i Bojana Broćetu, koji su do sada bili sudijski pomoćnici u zrenjaninskom Prekršajnom sudu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Kad će konačno predsednik Osnovnog suda biti pozvan na odgovornost za razne oblike vrlo verovatne nedostojnosti za posao sudije? A nije loše znati i da se jedina nagrada na koju se on referiše – „Kapetan Miša Anastasijević“ – dodeljuje bez kriterijuma, što je dugo vršio Media Invent, a posle preuzeli razni i kontroverzni… Tek su dobitnici odavde i iz regiona čist smehotres.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika