• Predložen kandidat za novog sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu

  Visoki savet sudstva doneo je odluku da Narodnoj skupštini Republike Srbije predloži da sudijski pomoćnik Srđan Golijanin bude izabran za novog sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu.   Srđan Golijanin je rođen 5. jula 1973. godine u Zrenjaninu. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 28. novembra 2002. godine. Pravosudni ispit je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predložen kandidat za novog sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu

  Visoki savet sudstva doneo je odluku da Narodnoj skupštini Republike Srbije predloži da sudijski pomoćnik Srđan Golijanin bude izabran za novog sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu.

   

  Srđan Golijanin je rođen 5. jula 1973. godine u Zrenjaninu. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 28. novembra 2002. godine. Pravosudni ispit je položio 29. septembra 2006. godine.

   

  Radni odnos je zasnovao u Opštinskom sudu u Zrenjaninu 25. novembra 2003. godine u svojstvu sudijskog pripravnika. Pre toga, sedam meseci je radio u istom sudu kao volonter. Nakon položenog pravosudnog ispita, u periodu od 9. oktobra 2006. do 24. januara 2010. godine, radio je kao sudijski pomoćnik u Opštinskom sudu u Zrenjaninu.

   

  Pročitajte još: Od početka godine u srednjem Banatu 35 teških povreda na radu

   

  Od 25. januara do 31. decembra 2010. godine bio je sekretar u Prekršajnom sudu u Zrenjaninu.

   

  Od 1. januara 2011. godine do danas radi kao sudijski pomoćnik u Privrednom sudu u Zrenjaninu, u zvanju višeg sudijskog saradnika.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika