• Pokušaj ubistva: Optužen jer je autom hteo da pregazi čoveka!

  Viši javni tužilac u Zrenjaninu je podigao optužnicu protiv okrivljenog B. B. iz Kikinde, zbog sumnje da je pokušao da ubije R. V. Optužnica je potvrđena od strane Višeg suda u Zrenjaninu, ali rešenje o njenom potvrđivanju još uvek nije pravosnažno.   U optužnici se navodi da je okrivljeni 10. aprila ove godine automobilom krenuo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokušaj ubistva: Optužen jer je autom hteo da pregazi čoveka!

  Viši javni tužilac u Zrenjaninu je podigao optužnicu protiv okrivljenog B. B. iz Kikinde, zbog sumnje da je pokušao da ubije R. V. Optužnica je potvrđena od strane Višeg suda u Zrenjaninu, ali rešenje o njenom potvrđivanju još uvek nije pravosnažno.

   

  U optužnici se navodi da je okrivljeni 10. aprila ove godine automobilom krenuo ka R. V. sa namerom da ga pregazi i ubije. Međutim, ovaj se izmakao i izbegao udarac, nakon čega se okrivljeni vozilom vratio unazad i opet krenuo ka R. V.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Tragedija: Dvojica muškaraca se utopila u jezeru u Neuzini

   

  Napadnuti muškarac je pokušao da se ponovo izmakne, ali nije uspeo u tome, pa ga je vozač udario prednjim delom automobila. Tom prilikom on je pao i zadobio teške telesne povrede, dok je okrivljeni treći put vozilom krenuo ka R.V, ali je ovaj ustao, sklonio se iza betonske bandere i tako izbegao udarac.

   

  Okrivljeni B. B. je tada napustio lice mesta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika