• Osuđen na novčanu kaznu jer je obavljao ribolov u vreme zabrane

  Postupajući po prijavi Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina, sudija Prekršajnog suda u Novom Bečeju je, u prvostepenom postupku, oglasio krivim S. S. (41) iz Novog Bečeja. On je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 10.000 dinara zbog toga što je prekršio Zakon o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda.   Ovaj Novobečejac se tereti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Osuđen na novčanu kaznu jer je obavljao ribolov u vreme zabrane

  Postupajući po prijavi Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina, sudija Prekršajnog suda u Novom Bečeju je, u prvostepenom postupku, oglasio krivim S. S. (41) iz Novog Bečeja. On je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 10.000 dinara zbog toga što je prekršio Zakon o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda.

   

  Ovaj Novobečejac se tereti da je 22. maja ove godine, u 23.40 časova, na 63. kilometru reke Tise, sa banatske strane, sa četiri štapa obavljao ribolov u vreme njegove zabrane.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pet saobraćajnih nezgoda zbog neustupanja prvenstva prolaza

   

  „Ovo je peta osuđujuća presuda za prekršaje u oblasti zaštite i održivog korišćenja ribljeg fonda u ovoj godini. U nadležnim sudovima se nalazi još 11 prekršajnih prijava u postupku“, saopštila je Ustanova „Rezervati prirode“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Čovek pecao na 4 štapa, baš može „veliku“ štretu da nanese ribljem fondu sa njima. Gde su vam prijave i kazne za one što ubijaju ribu strujom, hvataju sve živo sitnim mrežama i slično.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika