• Obema rukama udario policajca koji je hteo da ga legitimiše

  Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu saopštilo je jutros da je podiglo optužnicu protiv T. Z. (37), zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.   Njemu se stavlja na teret da je 23. oktobra prošle godine, oko 23.30 časova, u neregistrovanom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, u pijanom stanju, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obema rukama udario policajca koji je hteo da ga legitimiše

  Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu saopštilo je jutros da je podiglo optužnicu protiv T. Z. (37), zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

   

  Njemu se stavlja na teret da je 23. oktobra prošle godine, oko 23.30 časova, u neregistrovanom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, u pijanom stanju, vređao policajaca, a zatim i fizički nasrnuo na njega.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Visoki savet sudstva predložio kandidate za sudije Osnovnog suda

   

  Patrola Područne policijske uprave Zrenjanin je, naime, intervenisala nakon što je prijavljeno fizičko nasilje u pomenutom lokalu. Nakon što je policajac od okrivljenog tražio na uvid ličnu kartu, radi provere i utvrđivanja identiteta, T. Z. ga je vređao. Takođe je odbio da preda ličnu kartu.

   

  Zbog toga mu je policijski službenik naredio da pođe sa njim u prostorije Područne policijske uprave u Zrenjaninu. Okrivljeni je tada, sa obe ruke, udario policajca u grudi i na taj način ga odgurnuo od sebe.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika