• USKORO POČINJE KUPALIŠNA SEZONA NA PESKARI

  ZRENJANIN – Letnja sezona na najpopularnijem zrenjaninskom kupalištu Peskara, ukoliko sve bude išlo po planu, trebalo bi da počne u četvrtak, 15. juna, potvrdio je za portal zrenjaninski.com Radiša Dupljanović, direktor „Gradske stambene agencije“, javnog preduzeća u čijoj su sada nadležnosti ovdašnja izletišta.     Dupljanović je obećao da će ovogodišnja kupališna sezona na Peskari […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  USKORO POČINJE KUPALIŠNA SEZONA NA PESKARI

  ZRENJANIN – Letnja sezona na najpopularnijem zrenjaninskom kupalištu Peskara, ukoliko sve bude išlo po planu, trebalo bi da počne u četvrtak, 15. juna, potvrdio je za portal zrenjaninski.com Radiša Dupljanović, direktor „Gradske stambene agencije“, javnog preduzeća u čijoj su sada nadležnosti ovdašnja izletišta.

   

  kupališna sezona peskara

   

  Dupljanović je obećao da će ovogodišnja kupališna sezona na Peskari biti kvalitetnija i sadržajnija u odnosu na raniji period, dodajući da će i ovog leta biti angažovana spasilačka služba koja će se brinuti o bezbednosti kupača tokom zvaničnog radnog vremena gradskog kupališta. On je dodao i da se ni ove godine, kao ni ranijih, ulaz na Peskaru neće naplaćivati, uz napomenu da će kupači rashlađenje, osim u jezeru, moći pronaći i u ugostiteljskim objektima koji će tokom letnjih meseci ovde biti otvoreni.

   

  Kada je reč o izletištu na Tisi, kod Žabaljskog mosta, tamo će sezona, po rečima Dupljanovića, početi nešto kasnije, oko 30. juna.

   

  – Ove godine prioritet nam je Peskara, s obzirom na to da je u pitanju najpopularnije kupalište koje je Grad Zrenjanin nedavno kupio – naglasio je Dupljanović.

   

  Podsetimo, lokalna samouprava je odlučila da kupi Peskaru koja se nalazila u vlasništvu preduzeća „Intergradnja“, a koje je svojevremeno kupilo ovdašnji Građevinsko – industrijski kombinat „Banat“. Kako je navedeno u odluci, pribavljanjem pomenute nepokretnosti Grad bi stekao zemljište u građevinskom području, na atraktivnoj lokaciji, od neposrednog značaja za turizam, a u cilju poboljšanja uslova života građana i sticanja finansijske koristi za lokalnu samoupravu.

   

  Prethodnih godina Grad Zrenjanin je zakupljivao Peskaru.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad