• TAMO – VAMO: Sedište „Fabrike vode“ iz Novog Sada vraćeno u Zrenjanin

  Saga oko preduzeća „Fabrika vode“ se nastavlja. Nakon što je sedište „Fabrike vode“ iz Zrenjanina nedavno prebačeno u Novi Sad, odlučeno je da se ono ponovo vrati u – Zrenjanin!   Zrenjaninski Privredni sud je to konstatovao u svom zaključku, koji je donet danas.   PROČITAJTE JOŠ: Kako do kvalitetne nege i ishrane za vašeg […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  TAMO – VAMO: Sedište „Fabrike vode“ iz Novog Sada vraćeno u Zrenjanin

  Saga oko preduzeća „Fabrika vode“ se nastavlja. Nakon što je sedište „Fabrike vode“ iz Zrenjanina nedavno prebačeno u Novi Sad, odlučeno je da se ono ponovo vrati u – Zrenjanin!

   

  Zrenjaninski Privredni sud je to konstatovao u svom zaključku, koji je donet danas.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kako do kvalitetne nege i ishrane za vašeg ljubimca

   

  Kako je portal zrenjaninski.com juče objavio, sedište firme je, sa adrese Mihajlovački drum bb u Zrenjaninu, prebačeno u Novi Sad, u ulicu Vase Stajića 14, stan broj 3.

   

  To je učinjeno nakon što je otvoren prethodni stečajni postupak u ovom preduzeću, a poslužilo je kao razlog da zastupnici „Fabrike vode“ pokušaju da ospore nadležnost zrenjaninskog suda. Međutim, Privredni sud u Zrenjaninu to nije prihvatio i doneo je rešenje o pokretanju stečaja.

   

  Stečajni postupak je pokrenut na predlog JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina, koje se u ovom slučaju pojavljuje kao stečajni poverilac.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Kao razlog, zrenjaninsko komunalno preduzeće je navelo da joj „Fabrika vode“ duguje 14.087.319 dinara. U rešenju suda je konstatovano da stečajni dužnik, prema izveštaju Narodne banke Srbije, ima neizmirene obaveze u ukupnom iznosu od 620.066.128 dinara i da mu je račun neprekidno u blokadi od 2. juna prošle godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin