• Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu na osmom mestu po uspešnosti

  Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu našla se na osmom mestu rang liste radne uspešnosti za prvi kvartal ove godine, koju je sačinio Republički geodetski zavod.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu na osmom mestu po uspešnosti
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu je u kategoriji odeljenja dobila ocenu 3,68 i tako se našla na osmom mestu.

   

  Prva tri mesta zauzimaju odeljenja ove službe u Čačku (ocena 3,99), Pančevu (3,98) i Novom Beogradu (3,70).

   

  PROČITAJTE JOŠ: Traži se procenitelj: Još imovine u vlasništvu GIK „Banat“ ostalo za prodaju

   

  Na ovoj rang listi se, inače, nalazi ukupno 51 odeljenje u Srbiji.

   

  U kategoriji grupa, Služba za katastar nepokretnosti u Novom Bečeju zauzela je peto mesto sa ocenom 3,97, dok se služba u Sečnju nalazi na 34. mestu sa ocenom 3,23.

   

  Sa ocenom 3,21, Služba za katastar nepokretnosti u Žitištu našla se na 38. od ukupno 49 mesta na rang listi radne uspešnosti u prvom kvartalu ove godine.

   

  Najuspešnija služba u kategoriji grupa bila je beočinska, koja je dobila ocenu 3,99.

   

  Kako navode u Republičkom geodetskom zavodu, rang lista postignutih rezultata sačinjena je nakon obavljenog ocenjivanja radne uspešnosti za prvi kvartal 2024. godine. Vrednovanje radne uspešnosti sprovedeno je po Pravilniku o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Aktuelni oglasi za posao

   

  U Republičkom geodetskom zavodu tvrde da su službe za katastar nepokretnosti zabeležile značajan rast radne uspešnosti u prvom kvartalu ove godine, zahvaljujući reformi katastra i potpunoj digitalizaciji poslovnih procesa.

   

  „Procenat rešenih predmeta u katastru je nastavio sa porastom i u 2024. godini, uz približno isti broj zaposlenih kao i prethodnih godina, pri čemu je 33 odsto službi za katastar prevazišlo očekivanja, dok je 67 odsto službi ispunilo zadate ciljeve. U prva tri meseca 2024. zabeležen je rast efikasnosti rada katastra, gde je rešeno 2.047 predmeta više u odnosu na isti period prethodne godine. Prosečna ocena rezultata rada katastarskih službi za celu Srbiju iznosila je 3,41 od maksimalnih četiri, dok je prosečna ocena odeljenja vodova u istom periodu iznosila 3,45“, kažu u Republičkom geodetskom zavodu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Najuspešniji region u prvom kvartalu bila je Vojvodina sa 50.981 rešenim upravnim predmetima, dok se na drugom mestu nalazi Grad Beograd sa ukupno 38.256 rešenih upravnih predmeta.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Kakvi li su ostali kad su ovi nasi kreteni na visokom osmom mestu.Kad god sam morao da idem u jebeni katastar pio sam bensedin,a jednom mi je pukao kapilar u oku kad su mi pogresno odstampali ime.prezime i adresu i rekli da dodjem ponovo iduceg dana.

  2. Ја сам критичар, али да будемо реални. Путем Е-шалтера захтеви се решавају 5-7 дана.Само злонамерни могу другачије да причају. Скидање хипотеке, исправка података, спровођење промена, упис нових власника, купопродје, поклони и сл. решавају се у наведеним роковима. Што се тиче спорних питања и решавања по жалби то може да потраје годину две. То је већ надлежност другостепених органа. То што су услуге за промену путем Е шалтера јако високе, опет то некоме иде у прилог некоме не иде. Онај ко плаћа испада пуно. Раније, нисте могли никако да завршите за то време редовним путем. Закључак је да је катастар унапредио рад, то то су шалтерски радници изгубили на значај, то је друга прича. Више не морате ни да знате где се налази катастар. Ја би желео да тако буде и у другим сегментима као што су матичари, социјално, порези,…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

  Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]