• PODRŠKA IZGRADNJI BICIKLISTIČKE STAZE OD PESKARE DO BAGLJAŠA

  ZRENJANIN – Neformalna grupa mladih biciklista „Kritična masa“ osmu zajedničku vožnju organizovaće u subotu, 25. marta, sa početkom u 17 časova. Okupljanje biciklista biće kod mosta na suvom. „Kritična masa“ svake poslednje subote u mesecu organizuje zajedničke vožnje koje za cilj imaju promociju biciklizma i bezbednosti u saobraćaju. – Ovog meseca želimo da podržimo inicijativu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PODRŠKA IZGRADNJI BICIKLISTIČKE STAZE OD PESKARE DO BAGLJAŠA

  ZRENJANIN – Neformalna grupa mladih biciklista „Kritična masa“ osmu zajedničku vožnju organizovaće u subotu, 25. marta, sa početkom u 17 časova. Okupljanje biciklista biće kod mosta na suvom.

  „Kritična masa“ svake poslednje subote u mesecu organizuje zajedničke vožnje koje za cilj imaju promociju biciklizma i bezbednosti u saobraćaju.

  – Ovog meseca želimo da podržimo inicijativu za izgradnju biciklističke staze na potezu Peskara – Bagljaš, koju su prošle godine pokrenuli naši sugrađani Dragan i Radmila Radojković. Budući da verujemo u neophodnost izgradnje ove staze, te iskreno žalimo zbog neodazivanja gradske uprave po pitanju ove inicijative i peticije koja je osvojila simpatije i potpise dve hiljade naših sugrađana, našom predstojećom vožnjom želimo da uputimo podršku ovoj ideji – poručuje Željan Popov iz „Kritične mase“.

  Organizatori će ujedno uputiti i javni poziv čelnicima gradske uprave, sa nadom da će se odazvati i pridružiti se vožnji, te na terenu videti da je saobraćajna deonica na potezu Peskara – Bagljaš nebezbedna za bicikliste i da je zahtev za izgradnju biciklističke staze opravdan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad