• Pametna dostava pošiljaka: Poštin paketomat kod glavne pošte u Zrenjaninu (Foto)

  Javno preduzeće „Pošta Srbije“ saopštilo je da nudi savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu 24/7 isporuku pošiljaka – Poštin paketomat. On je trenutno dostupan na 68 frekventnih lokacija u 34 grada u Srbiji, uz planirano značajno širenje mreže u celoj zemlji.   Poštin paketomat, prvi u Zrenjaninu, aktivan je kod ulaza u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pametna dostava pošiljaka: Poštin paketomat kod glavne pošte u Zrenjaninu (Foto)

  Javno preduzeće „Pošta Srbije“ saopštilo je da nudi savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu 24/7 isporuku pošiljaka – Poštin paketomat. On je trenutno dostupan na 68 frekventnih lokacija u 34 grada u Srbiji, uz planirano značajno širenje mreže u celoj zemlji.

   

  Poštin paketomat, prvi u Zrenjaninu, aktivan je kod ulaza u glavnu poštu 23101 Zrenjanin, u Pupinovoj ulici 1.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dan žena u Zrenjaninu: Nezaboravna večera za dvoje uz muzički program

   

  Na paketomatu se mogu isporučiti pošiljke za koje je unapred plaćena poštarina (Post ekspres, Novi paket, PE-BOX), na zahtev pošiljaoca prilikom adresovanja i predaje pošiljke na šalteru pošta ili prilikom preuzimanja pošiljke od strane dostavljača. Druga mogućnost je da primalac preusmeri pošiljke na paketomat pozitivnim odgovorom na SMS ili Viber poruku od Pošte Srbije sa upitom o preusmeravanju pošiljke na paketomat i listom paketomata.

   

  poštin paketomat
  Foto: Pošta Srbije/Marija Mićanović

   

  Kako se koristi Poštin paketomat?

   

  Adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu. Štede njihovo vreme, jer pakete mogu usmeriti na najbliže paketomate i preuzeti ih u vreme koje im najviše odgovara. Pakete je moguće preuzeti 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pratite akcijske prodaje kako biste uštedeli prilikom kupovine u „Ogrevu“

   

  „Poštin paketomat jasno je i prepoznatljivo obeležen. Modernog je dizajna i maksimalno iskorišćenog prostora za pošiljke. Na njemu je istaknuto uputstvo za upotrebu. Usluga je dostupna registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona“, saopštila je Pošta Srbije.

   

  Podaci potrebni za preuzimanje pošiljke šalju se na mobilni telefon. Preuzimanje pošiljke od strane korisnika funkcioniše po jednostavnom principu. Primalac dobija poruku da ga u paketomatu čeka pošiljka, odlazi do paketomata i korišćenjem aplikacije ili pozivom, otključava ga i preuzima pošiljku.

   

  PROČITAJTE JOŠ: 5 popularnih načina za izbeljivanje zuba kod kuće

   

  Informacije o usluzi, načinu korišćenja i lokacijama paketomata, sa anketom za korisnike o lokacijama za širenje mreže paketomata u svim većim gradovima širom Srbije, dostupne su na sajtu Pošte Srbije.

   

  Korisnici koji se opredele za korišćenje aplikacije, aplikaciju Direct4.me App mogu preuzeti na Apple iOS app i Play prodavnici.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad