• ODGOVOR NA TEKST „Dom sindikata prešao u vlasništvo grada i dobija novu namenu“

  Povodom teksta „Dom sindikata prešao u vlasništvo grada i dobija novu namenu“, koji je informativni portal zrenjaninski.com objavio 19. novembra, našoj redakciji obratila se advokatska kancelarija Vučeljić&Nikčević iz Beograda, kao punomoćnik Saveza samostalnih sindikata za grad Zrenjanin i opštine.   PROČITAJTE JOŠ: Potvrđen prvi slučај infеkciје virusоm gripа tipa А (H1) u ovoj sezoni   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ODGOVOR NA TEKST „Dom sindikata prešao u vlasništvo grada i dobija novu namenu“

  Povodom teksta „Dom sindikata prešao u vlasništvo grada i dobija novu namenu“, koji je informativni portal zrenjaninski.com objavio 19. novembra, našoj redakciji obratila se advokatska kancelarija Vučeljić&Nikčević iz Beograda, kao punomoćnik Saveza samostalnih sindikata za grad Zrenjanin i opštine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Potvrđen prvi slučај infеkciје virusоm gripа tipa А (H1) u ovoj sezoni

   

  Pozivajući se na zvanične informacije koje je saopštio Grad Zrenjanin, objavili smo da će zgrada nekadašnje Srpske zadružne banke u Zrenjaninu, koja je preneta iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu Grada Zrenjanina, biti rekonstruisana u narednom periodu i da će dobiti novu namenu, odnosno da će u nju biti preseljena Savremena galerija Umetničke kolonije Ečka.

   

  U Savezu samostalnih sindikata za grad Zrenjanin i opštine, međutim, demantuju ove navode. Njihov odgovor prenosimo u celosti.

   

  „Nije tačno, odnosno nepotpuno je preneta informacija o preseljenju Savremene galerije umetničke kolekcije Ečka u zgradu Doma sindikata, odnosno zgradu nekadašnje Srpske zadružne banke u Zrenjaninu, budući da Savez samostalnih sindikata za grad Zrenjanin i opštine, kao jedini zakoniti korisnik navedene nepokretnosti (koji jedini ima ovlašćenja odnosno pravo da iste daje na korišćenje drugim licima, odnosno da iste izdaje u zakup u skladu sa odredbom iz člana 34 Zakona o javnoj svojini, kao i člana 36 Zakona o udruženjima), do današnjeg dana sa navedenom Galerijom nije zaključio nikakav ugovor, predugovor niti drugi pravni osnov kojim bi prostorije navedene zgrade ustupio navedenoj Galeriji, niti se o navedenom ustupanju u ovom momentu vode bilo kakvi pregovori“.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Broj ekonomski neaktivnog stanovništva u Zrenjaninu daleko nadmašuje broj aktivnog

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad