• Nemaju u planu nikakve investicije, ali planiraju nabavku službenog vozila

  „Gradska stambena agencija“ iz Zrenjanina u 2023. ne planira nikakve investicije, ali ima u planu da nabavi službeno vozilo. To se navodi u programu poslovanja ovog javnog preduzeća za narednu godinu.   U preduzeću ističu da ni u prethodne tri godine nije bilo planiranih investicija. Od izgradnje 32 garaže, koje bi „Gradska stambena agencija“ izdavala […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nemaju u planu nikakve investicije, ali planiraju nabavku službenog vozila

  „Gradska stambena agencija“ iz Zrenjanina u 2023. ne planira nikakve investicije, ali ima u planu da nabavi službeno vozilo. To se navodi u programu poslovanja ovog javnog preduzeća za narednu godinu.

   

  U preduzeću ističu da ni u prethodne tri godine nije bilo planiranih investicija. Od izgradnje 32 garaže, koje bi „Gradska stambena agencija“ izdavala u zakup, a koja je najavljena pre nekoliko godina, za sada se odustalo.

   

  PROČITAJTE JOŠ: „Pijace i parkinzi“ planiraju da sledeće godine povećaju cene pijačnih usluga

   

  „Ukoliko se obezbede sredstva za finansiranje izgradnje garaža u 2023. uradićemo izmenu programa poslovanja“, navode u ovom javnom preduzeću.

   

  U idućoj godini planira se nabavka službenog automobila putem lizinga, čija procenjena vrednost, sa PDV-om, iznosi tri miliona dinara.

   

  „Nabavka automobila je neophodna za obavljanje delatnosti, jer preduzeće nema službeno vozilo. Sada upotrebljavamo tri automobila koja smo dobili od osnivača, odnosno Grada Zrenjanina, a koja su u veoma lošem voznom stanju“, piše u programu poslovanja JP „Gradska stambena agencija“.

   

  Inače, u 2023. se planira uvećanje cena zakupa poslovnog prostora. Predlaže se uvećanje boda za 15 odsto, tako da vrednost jednog boda odgovara vrednosti 1,15 evra.

   

  „Uvećanje visine boda, kao jednog od parametara za obračun zakupnine, neophodno je zbog porasta cena na tržištu, odnosno porasta inflacije na republičkom nivou, kao i rasta cena na lokalnom tržištu izdavanja nekretnina“, obrazlažu u „Gradskoj stambenoj agenciji“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: PVC stolarija može bez ikakvih problema da se ugrađuje i tokom zime

   

  Predloženo uvećanje cena trebalo bi da se primenjuje od 1. marta.

   

  Kolikim poslovnim prostorom će „Gradska stambena agencija“ raspolagati u narednoj godini, kako piše u programu poslovanja, ne zna se tačno jer to zavisi od postupka restitucije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad