• NA TRGU SLOBODE SE GASI KOMPLETNA RASVETA

  ZRENJANIN – Grad Zrenjanin i ove godine će se priključiti globalnoj akciji „Sat za našu planetu“, odlučeno je na današnjoj sednici Gradskog veća. Izvestilac po ovoj tački Aleksandra Kandić je kazala da je reč o globalnoj akciji u koju se uključuju pojedinci, organizacije i institucije, sa zajedničkim ciljem da pošalju snažnu poruku da je moguće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NA TRGU SLOBODE SE GASI KOMPLETNA RASVETA

  ZRENJANIN – Grad Zrenjanin i ove godine će se priključiti globalnoj akciji „Sat za našu planetu“, odlučeno je na današnjoj sednici Gradskog veća.

  Foto: Dušan Bartolović

  Izvestilac po ovoj tački Aleksandra Kandić je kazala da je reč o globalnoj akciji u koju se uključuju pojedinci, organizacije i institucije, sa zajedničkim ciljem da pošalju snažnu poruku da je moguće nešto preduzeti protiv klimatskih promena i da je moguće promeniti svakodnevne navike za dobrobit planete i svih nas koji na njoj živimo.

  Akcija „Sat za našu planetu“ će biti sprovedena u subotu, 25. marta, u periodu od 20.30 do 21.30 časova, kada će na Trgu slobode biti ugašena kompletna rasveta.

  Gašenje dekorativne i javne rasvete u centru grada doprinos je grada ovoj akciji, a na svakom pojedincu je da joj se priključi gašenjem svetla u svojim domovima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Mogli su da ugase svetlo i 24. Marta, da se prisetimo kada su nas Vucicevi vlasnici fino bombardovali 3 meseca, da bi nam okupirali deo zemlje, ubijavsi nasu decu i civile, ruseci mostove, fabrike i bolnice…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad