• Na terenu novo specijalizovano vozilo za radove na održavanju mreže

  Za vreme vanrednog stanja sve službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina rade punim kapacitetom, saopštilo je ovo preduzeće. Na terenu je i jedno specijalizovano vozilo.   Kako se navodi u saopštenju, kompletno ljudstvo i mehanizacija iz tehničkog sektora preduzeća angažovani su u cilju da se svim građanima omogući redovno vodosnabdevanje i odvođenje otpadnih voda, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na terenu novo specijalizovano vozilo za radove na održavanju mreže

  Za vreme vanrednog stanja sve službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina rade punim kapacitetom, saopštilo je ovo preduzeće. Na terenu je i jedno specijalizovano vozilo.

   

  Kako se navodi u saopštenju, kompletno ljudstvo i mehanizacija iz tehničkog sektora preduzeća angažovani su u cilju da se svim građanima omogući redovno vodosnabdevanje i odvođenje otpadnih voda, kako u samom Zrenjaninu, tako i u svim selima.

   

  – Redovno se saniraju kvarovi na vodovodnoj mreži, koji se otklanjaju u najkraćem roku. Sprovode se i radovi na odgušenju na fekalnoj kanalizacionoj mreži. Uporedo se svakodnevno obavljaju aktivnosti na preventivnom održavanju atmosferske kanalizacione mreže – ističe Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Pročitajte još: Zrenjaninske pijace su očišćene i dezinfikovane (Foto)

   

  specijalizovano vozilo

   

  U aktivnosti je uključeno i novo specijalizovano vozilo za radove na održavanju fekalne i atmosferske kanalizacione mreže. Po rečima Gajina, u pitanju je jedno od najsavremenijih vozila tog tipa. Ono je krajem prošle godine kupljeno sredstvima preduzeća i Grada Zrenjanina.

   

  – Zahvaljujući angažovanju zaposlenih na održavanju vodovodne mreže, u proteklih mesec dana nije se dogodila ni jedna havarija koja bi dovela do većih gubitaka vode i uticala na pad pritiska vode u mreži. Svi evidentirani kvarovi na mreži uspešno su sanirani. Stvoreni su uslovi za neometano snabdevanje grada vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode – tvrdi Gajin.

   

  U preduzeću navode da će radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ nastaviti i u narednom periodu da ulažu maksimalne napore da u vreme vanrednog stanja, a naročito u periodu ograničenja kretanja, omoguće sugrađanima maksimalne uslove neophodne za normalno funkcionisanje i pridržavanje mera zaštite od širenja koronavirusa.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Da nema ni jedne havarije u mrezi vec mesec dana.ne bi se reklo.. ja sam licno video i u Junaka Milana Tepica i u Zabaljskoj ulici i to dobro curenje..a vi kazete da je sve sanirano. OVO STO GOVORITE UOPSTE NIJE TACNO!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad