• Na novim računima „Gradske toplane“ uveden QR kod, koji omogućuje lakše plaćanje

  Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ iz Zrenjanina od decembra je počelo saradnju sa Javnim preduzećem „Pošta Srbije“. Saradnja se odnosi na štampu i deljenje računa za blizu 8.000 korisnika daljinskog grejanja. Na novim računima uveden je QR kod, koji omogućuje lakše plaćanje, čime je JКP „Gradska toplana“ uvažilo sugestije korisnika koje je dobijalo u anketama […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na novim računima „Gradske toplane“ uveden QR kod, koji omogućuje lakše plaćanje

  Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ iz Zrenjanina od decembra je počelo saradnju sa Javnim preduzećem „Pošta Srbije“. Saradnja se odnosi na štampu i deljenje računa za blizu 8.000 korisnika daljinskog grejanja. Na novim računima uveden je QR kod, koji omogućuje lakše plaćanje, čime je JКP „Gradska toplana“ uvažilo sugestije korisnika koje je dobijalo u anketama prethodnih godina.

   

  A kao i svake godine, „Gradska toplana“ je sprovela istraživanje kojim se merio stepen zadovoljstva korisnika usluga.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nemanjina ulica je deo ulične mreže koja je spontano nastala u 18. veku

   

  Istraživanje, koje je trajalo u periodu od 11. novembra do 12. decembra, pokazalo je da je najveće nezadovoljstvo građana vezano za cenu daljinskog grejanja, dok je odnos zaposlenih u radu sa strankama, rad službenih lica na naplatnim mestima, ali i rad službe informisanja preduzeća, kao i ranijih godina, ocenjen najboljim ocenama.

   

  Anketa se u odnosu na 2021. godinu nije menjala i imala je sedamnaest pitanja, grupisanih u nekoliko oblasti.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Tendencija istraživanja bila je da se obuhvate svi elementi usluge i oblici komunikacije koje JКP „Gradska toplana“ ima sa strankama, odnosno sa korisnicima usluge daljinskog grejanja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad