• Moguće oscilacije pritiska vode u mreži zbog povećane potrošnje

  U proteklih nekoliko dana dolazilo je do povremenih oscilacija pritiska vode u mreži zbog osetno povećane potrošnje vode u gradu. Iz tih razloga moguće je da se povremene oscilacije pritiska vode ponove, najavljuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.   „Celokupno vodosnabdevanje grada se od 24. februara obavlja preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode, odnosno fabrike […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Moguće oscilacije pritiska vode u mreži zbog povećane potrošnje

  U proteklih nekoliko dana dolazilo je do povremenih oscilacija pritiska vode u mreži zbog osetno povećane potrošnje vode u gradu. Iz tih razloga moguće je da se povremene oscilacije pritiska vode ponove, najavljuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  „Celokupno vodosnabdevanje grada se od 24. februara obavlja preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode, odnosno fabrike vode. Prioriteti odgovornih lica sa postrojenja su da se postigne kvalitet vode u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Cilj je i da se obezbedi pritisak vode u mreži koji će omogućiti konstantno vodosnabdevanje celog grada“, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Pročitajte još: „Vodovod“ promenio način rešavanja reklamacija i rada sa korisnicima

   

  Sve prikupljene pritužbe građana na pritisak vode u mreži, kao i na ostale probleme u vezi vodosnabdevanja, prosleđuju se odgovornim licima sa postrojenja.

   

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ je najavilo da će najnovije analize kvaliteta vode sa postrojenja objaviti čim pristignu iz ovlašćene laboratorije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad