• Lažna vest o vodi iz vodovoda ponovo se širi društvenim mrežama!

  Čitaoci portala zrenjaninski.com su nam javili da se društvenim mrežama širi lažna vest da je voda iz gradskog vodovoda puna kancerogenih čestica!   U toj poruci, koja ima za cilj da uznemiri javnost, doslovno piše: „Nemojte piti vodu sa česme naredna dva dana. Prosuo se metan greškom, pun kancerogenih čestica. Sad mi je javljeno sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lažna vest o vodi iz vodovoda ponovo se širi društvenim mrežama!

  Čitaoci portala zrenjaninski.com su nam javili da se društvenim mrežama širi lažna vest da je voda iz gradskog vodovoda puna kancerogenih čestica!

   

  U toj poruci, koja ima za cilj da uznemiri javnost, doslovno piše: „Nemojte piti vodu sa česme naredna dva dana. Prosuo se metan greškom, pun kancerogenih čestica. Sad mi je javljeno sa više strana, vodovod i načelnik policije… Kao do srede. Prosleđuj dalje da se što više ljudi informiše“.

   

  lažna vest

   

  Ovakve lažne poruke pojavljivale su se i ranije, ne samo u Zrenjaninu, nego i u drugim gradovima. Tako je 2018. godine skoro identična poruka kružila među Beograđanima, s tim da se tada kao izvor koji je otkrio ovu „senzacionalnu“ vest pojavljuje „drug“, a njemu „neko radi u vodovodu“.

   

  Početkom 2019. godine slična poruka pojavila se i u Zrenjaninu i evo kako je ona tada glasila:

   

  lažna vest

   

  Naravno, ovo je lažna vest, ali nije poznato ko na ovaj način uznemirava javnost i s kojim ciljem.

   

  Pročitajte još: Reagovanje JKP „Vodovod i kanalizacija“ na grubo uznemiravanje javnosti

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad