• Dug građana i privrede prema „Gradskoj toplani“ blizu 350 miliona dinara

  Ukupna dugovanja građana i privrede prema JKP „Gradska toplana“, nakon završetka grejne sezone, iznose blizu 350 miliona dinara, saznaje portal zrenjaninski.com u ovom javnom preduzeću.   – Na sistemu daljinskog grejanja redovan dug građana iznosi 58,5 miliona dinara. Međutim, ako pogledamo utužen dug, cifra se penje do 151,5 miliona dinara – kaže Melanija Lojpur, iz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dug građana i privrede prema „Gradskoj toplani“ blizu 350 miliona dinara

  Ukupna dugovanja građana i privrede prema JKP „Gradska toplana“, nakon završetka grejne sezone, iznose blizu 350 miliona dinara, saznaje portal zrenjaninski.com u ovom javnom preduzeću.

   

  – Na sistemu daljinskog grejanja redovan dug građana iznosi 58,5 miliona dinara. Međutim, ako pogledamo utužen dug, cifra se penje do 151,5 miliona dinara – kaže Melanija Lojpur, iz JKP „Gradska toplana“.

   

  Kod privrede je situacija malo bolja. Redovan dug privrede u ovom trenutku iznosi 18,2 miliona, a utužen 24,8 miliona dinara.

   

  Pročitajte još: CENTAR – JUG: Prodaja stanova, lokala i garažnih mesta na Lesnini

   

  Od početka ove godine, snabdevanje prirodnim gasom i na teritoriji grada prešlo je u nadležnost „Srbija gasa“. Dugovanja iz prethodnog perioda na naplatu su ostala „Gradskoj toplani“.

   

  – Dug građana iz prethodnog perioda iznosi 86,7 miliona dinara, dok je kod privrede to mnogo manje, i iznosi 9,7 miliona dinara – ističe Lojpur.

   

  I što se tiče naplate, privreda je ažurnija. Procenat naplate od strane privrednih subjekata je blizu 91, a kod građana 74 odsto, kažu u JKP „Gradska toplana“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „Dug građana i privrede prema „Gradskoj toplani“ blizu 350 miliona dinara“
   ODAKLE SADA „DUG“, KADA JE VEĆ JEDNOM, JESENAS, „DILOM“ Grada I „SRBIJAGASA“ ISPLAĆENA SUMA OD 600 MILIONA, DA SE ISTI IZMIRI !!!???
   Grad JE DAO „SRBIJAGASU“, SVE SEOSKE GASOVODE ZA TAJ DUG, I AKO NI DINAR NIJE PLATIO ZA ISTE, UZEO-OTEO IH I … NIKOM NIŠTA!!!
   A, SVE TE GASOVODE SMO SAMI IZGRADILI, SAMODOPRINOSOM-SOPSTVENIM SREDSTVIMA!!!
   DA SE NE ZABORAVI!?
   A, NEKA Grad POKAŽE JEDNU PRIZNANICU, DA JE ON PLATIO-IZGRADIO SEOSKE GASOVODE!!!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad