• Zarade manje od republičkog proseka

  ZRENJANIN – Prosečna neto zarada, isplaćena u februaru ove godine u Srednjobanatskom okrugu, iznosi 38,5 dinara, saopšteno je iz zrenjaninske Regionalne privredne komore. Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u istom periodu na republičkom nivou iznosi 42,7 dinara. Prosečno isplaćena neto zarada po zaposlenom u Srednjobanatskom okrugu bila je najveća u gradu Zrenjaninu, gde […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najniža zarada u Žitištu
  Najniža zarada u Žitištu

  ZRENJANIN – Prosečna neto zarada, isplaćena u februaru ove godine u Srednjobanatskom okrugu, iznosi 38,5 dinara, saopšteno je iz zrenjaninske Regionalne privredne komore. Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u istom periodu na republičkom nivou iznosi 42,7 dinara.

  Prosečno isplaćena neto zarada po zaposlenom u Srednjobanatskom okrugu bila je najveća u gradu Zrenjaninu, gde je za 4,5 odsto manja od republičkog proseka, dok je najniža ostvarena u opštini Žitište, koja za republičkim prosekom „kaska“ za 31,2 odsto.

  U izveštaju se upozorava na zabrinjavajuću činjenicu da sve tri opštine u srednjobanatskom regionu, izuzev grada Zrenjanina i opštine Novi Bečej u februaru ostvaruju neto zaradu po stanovniku ispod 50 odsto republičkog proseka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija