• Vodimo vas na predavanje vodećeg stručnjaka za digitalni marketing

  Informativni portal zrenjaninski.com, u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i „Zrenjaninskim poslovnim krugom“ (ZREPOK), vodi dva čitaoca na predavanje Lazara Džamića pod nazivom “Marketing u digitalno doba”. Podsetimo, Džamić je vodeći domaći stručnjak za digitalni marketing, a predavanje će biti održano u četvrtak, 16. septembra, s početkom u 9 časova, u Kulturnom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vodimo vas na predavanje vodećeg stručnjaka za digitalni marketing

  Informativni portal zrenjaninski.com, u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i „Zrenjaninskim poslovnim krugom“ (ZREPOK), vodi dva čitaoca na predavanje Lazara Džamića pod nazivom “Marketing u digitalno doba”. Podsetimo, Džamić je vodeći domaći stručnjak za digitalni marketing, a predavanje će biti održano u četvrtak, 16. septembra, s početkom u 9 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

   

  Prva dva čitaoca koja nam se jave na e-mail redakcija@zrenjaninski.com ili pošalju poruku putem Fejsbuka na facebook.com/portalzrenjaninski imaće plaćenu kotizaciju za ovo predavanje.

   

  Za članove Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Zrenjaninskog poslovnog kruga i njihove zaposlene predavanje je besplatno.

   

  Kotizacija za druge zainteresovane firme ili pojedince iznosi 3.500 dinara po osobi.

   

  Lazar Džamić je jedan od najpoznatijih brend i marketing edukatora u regionu. Ima više od 20 godina strateškog marketinškog iskustva na jednom od najkonkurentijih tržišta na svetu. Bivši je “head of brand planning” u Guglovom kreativnom “think tanku” ZOO u Londonu. Tamo je osnovao tim za brend strategiju i uveo u industriju, po prvi put u svetu, novu funkciju creative data scientist.

   

  Jedan je od najtraženijih domaćih trenera za digitalnu marketing transformaciju. Sarađuje sa nekim od najvećih domaćih i regionalnih klijenata, kao što su Telenor, Mercator, Adidas, Erste Banka i drugi.

   

  Agendu predavanja možete POGLEDATI OVDE.

   

  U nastavku poslušajte šta je Lazar Džamić rekao o predstojećem predavanju.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija