• Uzmi račun i pobedi: Nagradni fond deset stanova u Beogradu

  Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali predstavio je novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“, u kojem je nagradni fond deset stanova u Beogradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uzmi račun i pobedi: Nagradni fond deset stanova u Beogradu
  Foto: Pixabay

   

  Siniša Mali je najavio da će prvo izvlačenje u ovom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biti u subotu, 11. maja, a poslednje 8. juna.

   

  Mali je pozvao građane da uzmu učešća u ovoj nagradnoj igri i istakao da je prošle godine ostvaren sjajan rezultat kada je nagradna igra u pitanju, ali i kada je reč o naplati poreza, što je rezultat novog modela e-fiskalizacije koji je uveden.

   

  On je ocenio da je značajno porasla svest građana Srbije o uzimanju fiskalnih računa.

   

  – Svaki put kada ne uzmemo fiskalni račun, korist od toga ima samo onaj koji nam taj račun nije izdao, dok od naplate poreza svi građani imaju koristi. Od tog novca podižemo plate i penzije, gradimo puteve, vrtiće, škole, bolnice i to je jedini ispravan put da izgradimo još uspešniju ekonomiju – rekao je Mali.

   

  Prema njegovim rečima, više od milion građana prošle godine je učestvovalo u nagradnoj igri, a tom prilikom je skenirano 285 miliona računa.

   

  Ovog puta biće dodeljeno deset stanova u naselju „Zemunske kapije“, a vrednost nagradnog fonda je 1,9 miliona evra. Biće podeljena dva jednoiposobna stana, dva dvosobna, pet trosobnih i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata, objasnio je potpredsednik Vlade.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Evo kako da udvostručite šanse za dobitak

   

  Mali je istakao i da je u međuvremenu unapređena aplikacija, tako da sada građani mogu mnogo brže da skeniraju QR kodove i podsetio na to da računi za ovo kolo pristižu već od 8. aprila.

   

  On je, navodeći da je već 2,8 miliona kodova u sistemu, objasnio da svako ko želi da učestvuje u nagradnoj igri mora ponovo da se registruje na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“ što nije komplikovani proces.

   

  – Osim svog naloga, odnosno imena i prezimena, možete, takođe, na istu aplikaciju da dodate još četiri člana. Na taj način pokrivamo celu porodicu. Možete da pomognete starijima, bakama i dekama, koji se možda ne snalaze u tim aplikacijama – rekao je Mali.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Četiri proizvoda kompanije Dijamant dobila pečat za kvalitet

   

  Potpredsednik Vlade je najavio i da će se svakome ko plati karticom, a ne gotovinom, račun duplo računati, jer je cilj da se podstakne bezgotovinsko plaćanje i smanji korišćenje gotovine.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija