• Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Evo kako da udvostručite šanse za dobitak

    Direktorka Poreske uprave Republike Srbije Dragana Marković najavila je novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Evo kako da udvostručite šanse za dobitak
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Dragana Marković je istakla važnost nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, navodeći da se na taj način ostvaruje direktna saradnja sa građanima i postiže zajedništvo u borbi protiv sive ekonomije, koja donosi štetu celom društvu.

     

    Ona se osvrnula i na uspeh nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ tokom prošle godine, koja je, kao je rekla, nadmašila sva očekivanja organizatora.

     

    – Uprkos skepticima, koji su sumnjali da je moguće tek tako koverte i fiskalne isečke zameniti klikom u mobilnoj aplikaciji, prošlogodišnja nagradna igra je imala više od milion građana koji su marljivo skenirali i slali račune – kazala je Dragana Marković.

     

    Podsetila je da je u prvom krugu nagradne igre 2023. godine organizovano pet izvlačenja i da je tom prilikom učestvovalo preko 100 miliona računa i 918.056 registrovanih korisnika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Samo u Gomex marketima: Mesni delikatesi – fino sečeno i uvek povoljno!

     

    Već u drugom krugu, u kome je takođe bilo pet izvlačenja, učestvovalo je oko 286 miliona računa i preko milion registrovanih korisnika.

     

    Marković je istakla da je tokom prošle godine nagradna igra prvi put organizovana kroz primenu mobilnih tehnologija, korišćenjem mobilne aplikacije i skeniranjem obaveznog QR koda na fiskalnom računu.

     

    – Ove godine je uvedena novina u nagradnoj igri kroz podržavanje i bezgotovinskog načina plaćanja. Svim kupcima koji se odluče da bezgotovinskim putem plate račun, šansa se udvostručuje. Naime, prilikom skeniranja QR koda na fiskalnom računu, ukoliko je bezgotovinskim putem plaćen, učesnik nagradne igre dobija dva jedinstvena koda i na taj način povećava svoju šansu za dobitak. Na taj način, Poreska uprava dodatno pokazuje opredeljenje ka razvoju digitalnog društva, što predstavlja i strateško opredeljenje Vlade Republike Srbije – naglasila je Marković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Koje cveće odabrati kada se opraštate od bliske osobe: Svako od njih ima mnogo značenja

     

    Direktorka Poreske uprave je ovom prilikom pozvala građane da u što većem broju uzmu učešće u nagradnoj igri.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija