• RASPRODAJA IMOVINE „TEHNOGRADNJE“ PO TUŽBI „KOMPANIJE JOVANOVIĆ“

  ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Željko Kesić oglasio je javnu prodaju pokretnih stvari zrenjaninskog preduzeća „Tehnogradnja“. Do prodaje dolazi po tužbi „Kompanije Jovanović“, a obaviće se 15. marta, u 11 časova, u kancelariji privatnog izvršitelja. Na prodaju se nudi 420 stavki razne opreme, mašine, kamioni, sitan materijal, a cene se kreću od 650 dinara do 1,3 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RASPRODAJA IMOVINE „TEHNOGRADNJE“ PO TUŽBI „KOMPANIJE JOVANOVIĆ“

  ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Željko Kesić oglasio je javnu prodaju pokretnih stvari zrenjaninskog preduzeća „Tehnogradnja“.

  Do prodaje dolazi po tužbi „Kompanije Jovanović“, a obaviće se 15. marta, u 11 časova, u kancelariji privatnog izvršitelja.

  Na prodaju se nudi 420 stavki razne opreme, mašine, kamioni, sitan materijal, a cene se kreću od 650 dinara do 1,3 miliona dinara. S obzirom na to da je u pitanju prva prodaja, cena ne može ići niže od 60 odsto procenjene vrednosti.

  „Tehnogradnja“ je nastala kao mala radionica u okviru Šećerane davne 1911. godine. Jedno vreme je poslovala u okviru kombinata „Servo Mihalj“, a od 1980. zvanično radi pod imenom „Tehnogradnja“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija