• Prvo izvlačenje dobitnika stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ 14. oktobra

    Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je da će u subotu, 14. oktobra, biti održano prvo izvlačenje dobitnika stanova u okviru drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.   Mali je rekao da je ova nagradna igra pokazala veoma dobre rezultate, jer se veliki broj građana odlučio da u njoj učestvuje. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvo izvlačenje dobitnika stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ 14. oktobra

    Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je da će u subotu, 14. oktobra, biti održano prvo izvlačenje dobitnika stanova u okviru drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

     

    Mali je rekao da je ova nagradna igra pokazala veoma dobre rezultate, jer se veliki broj građana odlučio da u njoj učestvuje. Kako je istakao, više od milion građana se prijavilo u aplikaciji i poslalo više od 217 miliona računa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisan novi konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

     

    On je napomenuo da u nagradnoj igri učestvuju svi računi, i oni iz prvog kruga, i oni poslati nakon toga, te da je neverovatan podatak da se oko 800.000 računa u proseku šalje svaki dan.

     

    – Drugi krug kreće u subotu, 14. oktobra, kada imamo prvo izvlačenje. Nakon toga slede još četiri izvlačenja, što znači da će ih biti ukupno pet. Poslednje izvlačenje biće u subotu, 11. novembra. Tada ćemo izvući dobitnike poslednja dva stana u Beogradu – rekao je ministar Siniša Mali.

     

    Bitno je uzeti fiskalni račun od prodavca

     

    On je naveo da ovu nagradnu igru treba posmatrati u širem kontekstu, jer je ona značajna i za fiskalni sistem Republike Srbije.

     

    Dodao je i da „što su nam uređenije finansije, to nam je budžet jači i veći, i imamo više novca za povećanje plata i penzija, za jednokratna davanja, za izgradnju auto-puteva, bolnica, škola“.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ministar je rekao da je veoma važan podatak i da je ukupan promet sa svih računa koji su do sada poslati oko 226 milijardi dinara. Prosečan iznos po računu je 1.046 dinara. Ukupan porez na računima koji su do sada prikupljeni preko ove nagradne igre je 32 milijarde dinara.

     

    Najvažnije je, dodao je, što je postignut uspeh u podizanju svesti građana da je bitno uzeti fiskalni račun od prodavca.

     

    Grad regresira troškove prigradskog i refundira troškove međumesnog prevoza studenata

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija