• Promocija programa „Moja prva plata“: U Zrenjaninu otvorene 232 radne pozicije

  Unija poslodavca Srbije – poslodavci Zrenjanina će, uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina, u utorak, 25. oktobra, s početkom u 13 časova, promovisati program „Moja prva plata“. Promocija će biti održana u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.   Cilj programa je da se podstakne osposobljavanje mladih za rad kao i njihovo zapošljavanje, odnosno da se pruži […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Promocija programa „Moja prva plata“: U Zrenjaninu otvorene 232 radne pozicije

  Unija poslodavca Srbije – poslodavci Zrenjanina će, uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina, u utorak, 25. oktobra, s početkom u 13 časova, promovisati program „Moja prva plata“. Promocija će biti održana u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  Cilj programa je da se podstakne osposobljavanje mladih za rad kao i njihovo zapošljavanje, odnosno da se pruži podrška privredi u rešavanju problema sa nedostatkom kadrova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Postani deo velikog tima firme „Agrorit“ kroz program „Moja prva plata“

   

  Na događaju koji će Unija poslodavaca Zrenjanina organizovati u utorak, 25. oktobra, u saradnji sa ovdašnjim kompanijama, biće predstavljene otvorene pozicije u Zrenjaninu. U našem gradu su, inače, otvorene 232 radne pozicije.

   

  Pored toga, stručnjaci iz HR službi iz nekoliko zrenjaninskih kompanija ispričaće kako izgleda rad u kompaniji i informisaće prisutne o pravima i obavezama mladih u okviru programa „Moja prva plata“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zemljoradnička zadruga AGROSOJ traži radnika u administraciji

   

  Mladima srednjeg obrazovanja obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 25.000 dinara. Za one visokog obrazovanja naknada iznosi 30.000 dinara. Doprinosi za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti se uplaćuju u skladu sa zakonom.

   

  Pored iznosa koji isplaćuje Nacionalna služba za zapošljavanje, poslodavci mogu da isplate i dodatna sredstva.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Pojedini članovi Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina voljni su da dodatno motivišu aplikante. Takođe, planiraju da zadrže prijavljene mlade ljude u firmama.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Mladima srednjeg obrazovanja obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 25.000 dinara. Za one visokog obrazovanja naknada iznosi 30.000 dinara. Doprinosi za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti se uplaćuju u skladu sa zakonom.

   Pored iznosa koji isplaćuje Nacionalna služba za zapošljavanje, poslodavci mogu da isplate i dodatna sredstva.

   Super je 25-30 hiljada mesečno u trajanju programa koji je, bar se meni čini u trjanju od godinu dana. Sasvim dovoljno da se živi pola meseca po sadašnjim cenama a drugu polovinu mlada osoba koje je dobila posao preko programa može na posao da ide pešaka i gladna pošto 99% poslodavaca neće isplatiti dodatno niti dinar.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija