• Prodaja imovine „Agroživa“

  Danas dve licitacije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Branko Plavšić ponudiće danas na prodaju deo imovine kompanije „Agroživ“ iz Žitišta, i to u dva odvojena javna nadmetanja.

  Detalj sa prodaje 25. februara
  Detalj sa prodaje 25. februara

  Prodaja se obavlja po tužbama privatnih poverilaca, radi namirenja njihovih potraživanja. Na prodaji će se naći magacinski lageri, procenjene vrednosti 10,5 miliona dinara, kao i veliki traktori, ukupne procenjene vrednosti oko 11 miliona dinara.

  Kako je u pitanju drugo javno nadmetanje, ponuđena cena ne može biti niža od 30 odsto procenjene.

  Da podsetimo, deo imovine u vlasništvu žitištanske kompanije za proizvodnju pilećeg mesa bio je na javnoj prodaji i 25. februara. Tada je više objekata kupila novosadska firma „Mit end trejd“, koja se na licitaciji pojavila i kao poverilac i u ulozi kupca. Prodaju nepokretnosti „Agroživa“ tada je zakazala izvršiteljka Jasmina Trbović Stanković, radi namirenja potraživanja preduzeća „Mit end trejd“ i beogradske firme „Mibras“, koja je, inače, zakupac proizvodnih  pogona „Agroživa“. Među kupcima na licitaciji bilo je i DOO „Međa“, koje je za 5.37 miliona dinara kupilo zgradu ugostiteljstva u Srpskom Itebeju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija