• Prilika koja se ne propušta: Dvosoban stan na Bagljašu od 64 kvadrata za 44.000 evra!

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvosoban stan na Bagljašu.   Stan se nalazi na jedanaestom spratu, u zgradi sa dva lifta. Komforan je i ima 64 kvadrata.   PROČITAJTE JOŠ: Ovonedeljna ponuda na tržištu nekretnina: Trosobna kuća na Duvanici za 35.000 evra   Dnevni boravak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prilika koja se ne propušta: Dvosoban stan na Bagljašu od 64 kvadrata za 44.000 evra!

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je dvosoban stan na Bagljašu.

     

    Stan se nalazi na jedanaestom spratu, u zgradi sa dva lifta. Komforan je i ima 64 kvadrata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovonedeljna ponuda na tržištu nekretnina: Trosobna kuća na Duvanici za 35.000 evra

     

    Dnevni boravak je spojen sa trpezarijom i kuhinjom. U kuhinji postoji špajz. Iz trpezarije se izlazi na terasu. Spavaća soba je odvojena. Kupatilo je sa ugradnom kadom.

     

     

    Stan je prepun svetla i sa vrlo lepim pogledom. Odlično je održavan. Na podovima su keramika i laminat, a spoljna stolarija je drvena. Stan je priključen na gradsko grejanje i ugrađeni su kalorimetri.

     

    Odmah je useljiv.

     

    Lokacija stana je odlična. Nalazi se u Bulevaru Veljka Vlahovića, a Bagljaš ima sve što je neophodno za udoban život – vrtiće, školu, markete, zelenu pijacu, tržni centar…

     

    Dvosoban stan na Bagljašu košta 44.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vila Xenos na Zlatiboru: Savršena kombinacija udobnosti i stila! (Foto)

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 069 141 00 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija