• PREDUZEĆE „PRVA KLASA“ OSTAJE BEZ NEKRETNINA

  LUKIĆEVO, MELENCI – Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Jelica Baković oglasila je prodaju 25 različitih nekretnina u vlasništvu „Prve klase“ iz Lukićeva. Reč je o parcelama građevinskog zemljišta na kojima postoje izgrađeni objekti, ili su postojali, pa su u međuvremenu srušeni. Na prodaju su tako ponuđeni i silos, radionica, prodavnica, pekara, kanal za popravku vozila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PREDUZEĆE „PRVA KLASA“ OSTAJE BEZ NEKRETNINA

  LUKIĆEVO, MELENCI – Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Jelica Baković oglasila je prodaju 25 različitih nekretnina u vlasništvu „Prve klase“ iz Lukićeva.

  Reč je o parcelama građevinskog zemljišta na kojima postoje izgrađeni objekti, ili su postojali, pa su u međuvremenu srušeni.

  Na prodaju su tako ponuđeni i silos, radionica, prodavnica, pekara, kanal za popravku vozila sa pripadajućim zemljištem. Sve nekretnine nalaze se u Melencima i prodavaće se kao celina. Procenjena vrednost je 43,5 miliona dinara, a kako je u pitanju prva javna prodaja, početna cena ne može biti niža od 60 odsto procenjene vrednosti.

  Prodaja do koje dolazi po tužbi AIK banke, zakazana je za 5. april u zrenjaninskom Privrednom sudu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija