• Posao u Opštoj bolnici, jednoj banci i u nekoliko preduzeća

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog višeg radiološkog tehničara u dijagnostici. Uz molbu za prijem kandidati treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao u Opštoj bolnici, jednoj banci i u nekoliko preduzeća

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog višeg radiološkog tehničara u dijagnostici. Uz molbu za prijem kandidati treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu). Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti. Bolnici je potreban i pomoćni radnik, ali na određeno vreme.

     

    Poslodavcu „Prva linija“ DOO Zrenjanin potrebni radnici, i to 10 pomoćnika izrađivača gornjih delova obuće, 10 štoperki i pet krojača. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    Opportunity banka AD Novi Sad zapošljava pet agenata prodaje na terenu. Mesto rada je Zrenjanin, a radni odnos je na određeno vreme. Rad je terenski, a potrebno je posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

     

    DOO „VIS Evropa“ traži elektoinstalatera za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 779 07 05.

     

    SFS „Višnja“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem muško – ženskog frizera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 175 92 03.

     

    Samostalna automehaničarska radnja Branko Vlajkov PR Zrenjanin zapošljava automehaničara na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 511 228.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži knjigovođu, za rad na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo, a oglas je otvoren do 31. marta. Ista firma traži i šefa maloprodaje, na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

     

    Poslodavac „Vrška-press“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje asistenta menadžera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. marta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija