• Ponovo se prodaju parcele nekadašnjeg “Našeg doma”

    Posle zakazane pa otkazane prodaje kompleksa zemljišta u ulici “Koče Kolarova”  čiji vlasnik je preduzeće “Elektroinvest”, u slučaju jedne od najekskluzivnijih lokacija u Zrenjaninu , dogodio se novi obrt.   Naime, prodaja je prešla u ruke privatnog izvršitelja Dragana Nikolića, koji će zemljište prodavati neposrednom nagodbom.   Kompleks od nekoliko katastarskih parcela na kojima se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ponovo se prodaju parcele nekadašnjeg “Našeg doma”

    Posle zakazane pa otkazane prodaje kompleksa zemljišta u ulici “Koče Kolarova”  čiji vlasnik je preduzeće “Elektroinvest”, u slučaju jedne od najekskluzivnijih lokacija u Zrenjaninu , dogodio se novi obrt.

     

    Naime, prodaja je prešla u ruke privatnog izvršitelja Dragana Nikolića, koji će zemljište prodavati neposrednom nagodbom.

     

    Kompleks od nekoliko katastarskih parcela na kojima se nalaze pomoćni objekti, polusrušene zgrade,kao i parcele koje su potpuno očišćene, izvršni dužnik “Elektroinvest “ , odnosno izvršni poverilac “Energoinvest 023” prodaće po ceni koja ne može biti niža od 180 000 evra.

     

    elektroinvest

     

    Nekretnina je, inače, procenjena na nešto više od 27 miliona dinara. Nekretnina je opterećena hipotekama i izvršnim rešenjima.

     

    Cena od 180 000 evra može biti i veća ukoliko ukupni dug po hipotekama i izvršnim rešenjima bude veći. Reč je, inače, o kompleksu zemljišta na kom se nekada nalazilo preduzeće “Naš dom”.

     

    Zanimljivo je da je firma „Energoinvest 023“ registrovana na adresi Koče Kolarova 27, što je i adresa dužnika, firme „Elektroinvest“.

     

    Zakonski zastupnik i jedini član Skupštine doo „Energoinvesta“ je Olivera Bajat.

     

    Zakonski zastupnik firme „Elektroinvest“ je Nikola Radulović, a član Skupštine Ljubica Radulović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija