• Održan Virtuelni sajam zapošljavanja: Ovo su bila najtraženija zanimanja

    U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a na inovativnoj veb platformi, održan je drugi Virtuelni sajam zapošljavanja. Na ovom sajmu je učestvovalo više od 100 kompanija iz Srbije koje su ponudile 4.413 slobodnih radnih pozicija.   – NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Održan Virtuelni sajam zapošljavanja: Ovo su bila najtraženija zanimanja

    U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a na inovativnoj veb platformi, održan je drugi Virtuelni sajam zapošljavanja. Na ovom sajmu je učestvovalo više od 100 kompanija iz Srbije koje su ponudile 4.413 slobodnih radnih pozicija.

     

    – NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima. Na taj način se dodatno podstiče njihova aktivnost u traženju posla. Takođe, cilj je i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština – istakao je direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dva nova konkursa za POSAO: Sad je prilika da se prijavite

     

    Najveći broj poslova koji je ponuđen na ovom Virtuelnom sajmu zapošljavanja bio je iz oblasti inženjerstva, građevinarstva, mašinstva i informaciono-komunikacionih tehnologija. Bila su tražena i druga zanimanja poput krojača, šivača, magacionera, bravara, dostavljača, kasira, vozača, prodavaca, prevodilaca, knjigovođa, vaspitača i radnika u proizvodnji.

     

    Od januara do oktobra ove godine, u organizaciji NSZ je održano 58 redovnih sajmova zapošljavanja na kojima je učestvovalo 1.290 poslodavaca. Oni su iskazali potrebu za angažovanjem 15.533 radnika. Učestvovalo je 42.858 nezaposlenih lica. Nakon učešća na sajmovima, zaposlenje je pronašlo više od 7.500 osoba.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    https://www.zrenjaninski.com/ekonomija/prilika-koja-se-ne-propusta-dvosoban-stan-na-bagljasu-od-64-kvadrata-za-44-000-evra/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija