• OD POČETKA GODINE OTVOREN SAMO JEDAN STEČAJ

    ZRENJANIN – Prema najnovijim podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, u zrenjaninskom Privrednom sudu od 1995. godine do danas otvoren je 161 stečajni postupak.     Od ovog broja, 117 stečajeva je otvoreno u privatnim preduzećima. Od 117 otvorenih, do sada je 58 stečajeva završeno zaključivanjem, a 21 obustavljanjem postupka.   Od 1995. godine otvorena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OD POČETKA GODINE OTVOREN SAMO JEDAN STEČAJ

    ZRENJANIN – Prema najnovijim podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, u zrenjaninskom Privrednom sudu od 1995. godine do danas otvoren je 161 stečajni postupak.

     

    sud stečaj

     

    Od ovog broja, 117 stečajeva je otvoreno u privatnim preduzećima. Od 117 otvorenih, do sada je 58 stečajeva završeno zaključivanjem, a 21 obustavljanjem postupka.

     

    Od 1995. godine otvorena su 44 stečajna postupka u preduzećima sa društvenim kapitalom. Od ovog broja, 30 ih je završeno zaključivanjem, a jedan obustavljanjem.

     

    Zanimljivo je da je u ovoj godini u Privrednom sudu otvoren samo jedan stečajni postupak. Reč je o preduzeću „Biser“ iz Kumana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija