• Novi stanovi u Zrenjaninu u proseku imaju 55 kvadrata, a evo koliko koštaju

    Prosečna cena stanova novogradnje u Zrenjaninu, u prvom polugodištu ove godine, iznosila je 137.036 dinara po kvadratu, objavio je Republički zavod za statistiku.   Prema tim podacima, cene novih stanova u našem gradu kretale su se između 120.000 i 180.000 dinara za kvadratni metar.   PROČITAJTE JOŠ: Olakšice za racionalnu potrošnju: Popust do 40 odsto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi stanovi u Zrenjaninu u proseku imaju 55 kvadrata, a evo koliko koštaju

    Prosečna cena stanova novogradnje u Zrenjaninu, u prvom polugodištu ove godine, iznosila je 137.036 dinara po kvadratu, objavio je Republički zavod za statistiku.

     

    Prema tim podacima, cene novih stanova u našem gradu kretale su se između 120.000 i 180.000 dinara za kvadratni metar.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Olakšice za racionalnu potrošnju: Popust do 40 odsto za štednju električne energije

     

    Površina prodatih novoizgrađenih stanova u Zrenjaninu u proseku je iznosila 55 kvadratnih metara.

     

    Republički zavod za statistiku je saopštio da je prosečna cena stanova novogradnje u Republici Srbiji, u prvom polugodištu ove godine, iznosila 214.017 dinara. To predstavlja smanjenje od 1,8 odsto u odnosu na drugo polugodište 2022. godine.

     

    Cene stanova u posmatranom periodu kretale su se u intervalu od 52.481 dinar po kvadratu u Bujanovcu do 489.634 dinara u beogradskoj opštini Savski venac.

     

    Posmatrano po opštinama, najviše cene novoizgrađenih stanova zabeležene su u beogradskim opštinama. Tamo je, inače, prosečna cena u gradskim naseljima opala za 0,6 odsto u odnosu na drugo polugodište 2022. godine. Iznosila je 314.955 dinara po kvadratnom metru.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pored beogradskih opština, po visokim cenama izdvojili su se i Novi Sad, Čajetina, niška opština Medijana, Vrnjačka Banja i Sokobanja.

     

    Kuća u Tarašu, površine 126 kvadrata, može biti vaša za 30.000 evra (Foto)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Само 65 кило € за 55 м2. Ко купује по овим ценама?!

    2. U severnoj pokrajini popisan je najveći broj kuća gde je po stanovniku 60 kvadratnih metara. Ovo su podaci iz popisa 2011. U svetu je prosek daleko manji.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija