• Kuća u Tarašu, površine 126 kvadrata, može biti vaša za 30.000 evra (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u Tarašu.   Ovog puta vas vodimo u Taraš, jedno od najlepših sela u okolini Zrenjanina, poznato i kao „Evropsko selo roda“. Taraš ima reku, čist vazduh i dobre domaćine.   PROČITAJTE JOŠ: Ponuđen na prodaju jednoiposoban stan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kuća u Tarašu, površine 126 kvadrata, može biti vaša za 30.000 evra (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u Tarašu.

     

    Ovog puta vas vodimo u Taraš, jedno od najlepših sela u okolini Zrenjanina, poznato i kao „Evropsko selo roda“. Taraš ima reku, čist vazduh i dobre domaćine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ponuđen na prodaju jednoiposoban stan u novoj zgradi, nadomak centra grada (Foto)

     

    U Tarašu je na prodaju ponuđena prizemna trosobna kuća. Kuća je površine 126 kvadratnih metara, a nalazi se placu od 15,75 ari. Površina pomoćnih objekata je 21 kvadrat.

     

    Kuća se sastoji od dve spavaće sobe, odvojene dnevne sobe i kuhinje koja se spojena sa prostranom trpezarijom i ostavom. U drugom delu se nalaze duži hodnik, izlaz na terasu i kupatilo.

     

     

    U dvorištu je baštica sa cvećem i velika trešnja, koja u vrelim letnjim danima pravi predivan hlad. Tu je i letnja česma za dodatno osveženje. U drugom delu dvorišta je bašta sa voćnjakom i vinogradom.

     

    Plac je ograđen, a na samo pet minuta hoda nalazi se Tisa.

     

    Rode smo ispratili iz Taraša, ali ovo je prilika da ih sledeće godine dočekate u svojoj kući u cveću, na obali reke.

     

    Trosobna kuća u Tarašu košta 30.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jesenji izazov: Male promene životnog prostora za kvalitetniju svakodnevicu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 069 141 00 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija