• NI FIRMA „ALPIN“ NIJE USPELA DA IZBEGNE PRIVATNOG IZVRŠITELJA

  ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Željko Kesić oglasio je prodaju nepokretne imovine preduzeća „Alpin“ doo iz Zrenjanina. Do prodaje dolazi po tužbi preduzeća ISCO. Na prodaju je ponuđena parcela i njiva druge klase u industrijskoj zoni Jugoistok, po ceni od 8,9 miliona dinara, a na zemljištu se nalazi i nelegalno izgrađeni pomoćni objekat. S obzirom na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NI FIRMA „ALPIN“ NIJE USPELA DA IZBEGNE PRIVATNOG IZVRŠITELJA

  ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Željko Kesić oglasio je prodaju nepokretne imovine preduzeća „Alpin“ doo iz Zrenjanina. Do prodaje dolazi po tužbi preduzeća ISCO.

  Industrijska zona

  Na prodaju je ponuđena parcela i njiva druge klase u industrijskoj zoni Jugoistok, po ceni od 8,9 miliona dinara, a na zemljištu se nalazi i nelegalno izgrađeni pomoćni objekat. S obzirom na to da je u pitanju prva javna prodaja, početna cena ne može biti niža od 60 odsto procenjene.

  „Alpin“ u industrijskoj zoni posluje od 2008. godine, a na zvaničnom sajtu firme stoji da je u pitanju lider u prodaji autokozmetike, autoopreme i farbarsko – molerskih alata u regionu Srbije. Vodeći partner je građevinskih škola za okvir praktične nastave u regionu Banata.

  Prodaja je zakazana za 26. april.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija